Nog twee onbekende teams over! 6 teams al gekwalificeerd voor de Champions League kwartfinales

Nog twee onbekende teams over! 6 teams al gekwalificeerd voor de Champions League kwartfinales

Arsenal Londen en FC Barcelona zijn de laatste twee teams die zich hebben geplaatst voor de kwartfinales van de Champions League.

De Londenaren bereikten de kwartfinales van de Champions League na FC Porto met 4-2 op strafschoppen te hebben verslagen. Het was 1-1 geworden in de eerste wedstrijd.

Nog twee ONBEKENDE teams over! 6 teams al gekwalificeerd voor de Champions League kwartfinales

Arsenal scoorde via Troussard in de 41e minuut om de stand gelijk te trekken van de eerste leg, toen de Portugezen met 1-0 wonnen.

Na 90 minuten bleef de stand gelijk en ging de wedstrijd de extra tijd in. Aan het einde van de extra tijd ging het om een penalty shoot-out.

Voor Arsenal bekeerden Odegaard, Havertz, Saka en Rice. Voor FC Porto waren het Pepe, Grujic en Wendell en Galeno die misten.

FC Barcelona heeft Napoli dinsdagavond thuis met 3-1 verslagen.. Lopez (15), Cancelo (17) en Lewandowski (84) scoorden voor de Catalanen, terwijl Rrahmani in de 30e minuut scoorde voor Napoli. In de eerste wedstrijd was het 1-1.

Interessant is dat Pau Cubarsi, pas 17 jaar oud, begon voor Barcelona in de 3-1 overwinning op Napoli in de tweede etappe van de Champions League laatste 16.

Bayern München, Real Madrid, Manchester City en Paris Saint-Germain hebben zich ook geplaatst voor de kwartfinales.

De loting vindt vrijdag plaats.


Word lid van het GANDUL Whatsapp kanaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *