Simona Halep, een unieke training! Welke steunbetuiging werd door een groot kampioen voor de Roemeense speler gepost?

Simona Halep, een unieke training! Welke steunbetuiging werd door een groot kampioen voor de Roemeense speler gepost?

Simona Halep, geschorst wegens doping, heeft op sociale media beelden geplaatst van een unieke bokstraining.

Halep oefent met Vlad Bucsa, een persoonlijke trainer in de Oaks Country Club.

Zowel de sportster als de coach plaatsten een video op Instagram Stories. De beelden zijn afkomstig van het simonahalep27 account.

Een dag geleden plaatste Chris Evert, voormalig WTA-aanvoerder, ook op sociale media een bericht van steun voor Halep: “Denkend aan Simona Halep. Ik hoop dat het goed met haar gaat… Ik hoop dat ze snel beter wordt…”.

Simona Halep, ongekende training! Wat een ondersteunend bericht werd geplaatst door een groot voorvechter voor de Roemeense

De persoon die Simona Halep kennis liet maken met professionele bokstechnieken is Vlad Bucșa, coach van Stejarii Country Club, die de titel van Master Emeritus of Sport heeft en ervaring heeft in contactsporten, gewichtheffen, CrossFit, en een echte meester is in functionele trainingstechniek.

De boksinstructeur van Simone legt op de website van het complex van Ion Țiriac uit wat het trainingsprogramma inhoudt: “Het doel van dit programma is om je bij elke training de gelegenheid te geven je armstoten aan te leren en te perfectioneren.

Je kunt een zware maar leuke training verwachten met specifieke boksinstructies. Tot de belangrijkste voordelen van het 12 Rounds-programma behoren het loslaten van spanning en stress, het snel verbranden van calorieën en het ontwikkelen van spierkracht, het verbeteren van de concentratie en het versterken van gewrichten en banden.”

Er is een verrassende nieuwe hypothese opgedoken in de dopingzaak tegen Simone Halep…

Een verrassende nieuwe hypothese is naar voren gekomen in het geval van Simone Halep…atleet positief getest met roxadustat 5 maanden geleden! De Roemeen kan besmet zijn met cosmetica. Op de Roemeense markt worden cosmetische producten verkocht die roxadustat kunnen bevatten, de stof die tijdens de US Open van 2022 in het lichaam van Simone werd aangetroffen.

Inopha, een in de stad Hangzou, provincie Zhejiang (China) gevestigde onderneming, verkoopt volgens de officiële website op de Roemeense markt farmaceutische stoffen en stoffen die bij de vervaardiging van cosmetica worden gebruikt, waaronder roxadustat.

“Inopha is leverancier van Roxadustat API poeder, de grondstof van HIF-PHI geneesmiddel met anti-anemie eigenschap,” aldus de website van het bedrijf dat farmaceutische preparaten en cosmetica op de markt brengt in vier Europese landen: Roemenië, Nederland, Zweden en Frankrijk, schrijft ProSport.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *