The Day Before zorgt voor meer hilariteit dan hype met nieuwe 10-minuten gameplay

The Day Before zorgt voor meer hilariteit dan hype met nieuwe 10-minuten gameplay

De dag ervoor is een van de meest geanticipeerde games van 2023… maar zijn fans moeten misschien hun verwachtingen verlagen.

Na enkele zeer verontrustende berichten, zoals de plotselinge verwijdering van de vermelding op Steam en het uitstel van maart tot november 2023 (en het is al verschillende keren uitgesteld), geloven velen dat The Day Before, deze MMO in de stijl (bijna plagiaat) van De divisiedat zich afspeelt in een post-apocalyptisch New York.

Om twijfels weg te nemen, vooral na de puinhoop van hun onhandige juridische geschil over het gebruik van de handelsmerken, heeft de Russische studio Fntastisch heeft een nieuwe tien minuten durende gameplay uitgebracht, deze keer zonder addertje of gimmick: echte gameplay… wat de achteruitgang ten opzichte van de aankondiging, die het in 2021 de meest gewilde game op Steam maakte, verder aantoont.

De gameplay van The Day Before overtuigt fans niet

Deze 10 minuten van gameplay tonen verschillende stedelijke omgevingen en enkele vuurgevechten, hoewel de meeste tijd wordt besteed aan het rondrennen van het gekozen personage.

De publieke verwijdering van de Dislike-knop op YouTube verbergt wat zeker een moeilijke realiteit moet zijn voor Fntastic. Maar de commentaren zijn nog steeds actief, en de consensus is duidelijk.

Fenomenaal, het hele budget van het spel ging in zijn kont.“, zegt er een.

Weet je nog dat je je huiswerk op het laatste moment maakte omdat je het moest inleveren?“, zegt een ander. “Goed wandelsimulatortrouwens“.

Als de ontwikkelaars net zoveel tijd in het spel hadden gestoken als ze duidelijk in de kont van het personage hadden gestoken, zou het spel aan de verwachtingen hebben voldaan.“.

Anderen zijn niet zo guitig en merken iets op dat ook veel waarnemers schokt: de bewegingen van de personages bij het richten en bewegen zijn zo perfect en millimetrisch dat het ziet er niet naar uit dat iemand het echt controleert..

Tot november 2023, als er geen verdere vertragingen zijn, is er tijd voor Fntastic om het spel te profileren, maar men mag niet vergeten dat dit een klein team is, grotendeels bestaande uit vrijwilligers, en dat ze nog nooit een spel van deze omvang hadden gemaakt… misschien te ambitieus voor wat ze zich konden veroorloven, en valse verwachtingen wekkend met een eerste trailer die totaal buiten hun bereik lag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *