Sega onthult 404 GAME RE:SET, het nieuwe spel van Yoko Taro, op 10 februari

Sega onthult 404 GAME RE:SET, het nieuwe spel van Yoko Taro, op 10 februari

Een nieuw spel van Yoko Taro is altijd het ontdekken waard. Na het uitstekende Nier Automata houdt het Japanse genie ons in spanning met zijn excentrieke uitspraken over geld, of over de 35 jaar die het kan duren voordat de nieuwe Nier er is (als die er komt).

De waarheid is dat we vanaf vandaag niet weten of we meer Nier-spellen krijgen, maar dat betekent niet dat… Yoko Taro zal niets doen. Verre van dat.

Dit weekend is er een nieuw spel uitgelekt dat is ontwikkeld door Yoko Taro en haar team, en dat zal uitgegeven door niemand minder dan Sega. Het zal natuurlijk exclusief zijn voor mobiele apparaten.

Verschillende links werden aanvankelijk gelekt via Google Play, App Store en zelfs een officiële website… maar zijn niet langer toegankelijk. De titel van het spel is 404 SPEL RE: SET.

Yoko Taro kennende, is het goed mogelijk dat het een werktitel is om haar fans te plagen. Het goede nieuws is dat we de aankondigingsdatum voor het spel al weten.

Yoko Taro’s nieuwe spel wordt binnenkort aangekondigd

Voorlopig hebben we alleen een Twitter-account, waar enkele beelden en de eerste teaser van het spel zijn onthuld (die zie je hieronder). De rekening in kwestie heet MOD_SEGA.

De enkele beelden tonen een wolkenkrabber met het Sega-logo erop, evenals de volgende berichten: ”…Vernietig Sega”, ”Een betere toekomst creëren”, o ”2023.2.10 De wereld zal veranderen”.

De officiële aankondiging van 404 GAME RE: SET (of hoe het uiteindelijk ook gaat heten) vindt deze week plaats. Specifiek op 10 februari (vrijdag)..

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=fXZR3CZC6HA(/embed)

Deze vrijdag 10 februari vanaf 12:00 uur Spaanse tijd kunnen we de presentatie bekijken via Sega’s officiële YouTube kanaal.

We kunnen u weinig meer vertellen over 404 GAME RE: SET. Wat we wel weten is dat de voorinschrijving zal plaatsvinden via de Google Play Store en App Store.

Iedereen die zich inschrijft voor de voorinschrijving ontvangt tot 10 gacha rondes voor het spelwaarvan we de speelstijl of het thema niet kennen. Het zal exclusief voor mobiele apparaten zijn, en voorlopig in Japan worden uitgebracht.

404 SPEL RE: SET nl Yoko Taro’s volgende stap na Nier Automatamet de steun van Sega en gericht op de mobiele markt. Meer details over deze raadselachtige titel voor iOS en Android worden op 10 februari onthuld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *