Hogwarts Legacy krijgt eerste patch met bug en performance fixes op Xbox en PC, maar nog niet op PS5

Hogwarts Legacy krijgt eerste patch met bug en performance fixes op Xbox en PC, maar nog niet op PS5

Hogwarts Legacyhet grootste spel ooit gemaakt uit de wereld van Harry Potter, is nu beschikbaar op PS5, Xbox Series X/S en PC, met PS4, Xbox One en Nintendo Switch versies die later vandaag komen (data hier).

Hogwarts Legacy heeft al miljoenen spelers, die genieten van zijn open-wereld RPG vol details en easter eggs… ondanks de technische details, voornamelijk op PC.

Spelers van Hogwarts Legacy op PC hebben geklaagd dat de titel last heeft van een aantal prestatieproblemen, vooral bij het passeren van de proloog en het voor het eerst aankomen in het kasteel van Zweinstein.

Gelukkig is de eerste patch vandaag uit voor de Xbox Series X/S en PC versies, hoewel de update op PS5 een paar dagen vertraagd is.

Fixes en nieuwe functies in de eerste Hogwarts Legacy patch op Xbox, PS5 en PC.

Avalanche Software heeft bevestigd in Twitter dat de patch vandaag beschikbaar is op Xbox Series X en PC. De patch “zal een aantal bugs en prestatieproblemen oplossen.“.

Door onvoorziene problemen zal de PS5 patch een paar dagen op zich laten wachten. Op PS5 zal het echter een fix bevatten voor het “Collector’s Edition” trofee probleem.

Avalanche heeft geen volledige patch notes gedeeld, maar laten we hopen dat het crashes verhelpt en de prestaties op mid-range PC’s verbetert.

Vrijgegeven Intel of Nvidia drivers die de prestaties verbeteren, maar dit is de eerste patch voor het spel, dat op 10 februari werd uitgebracht (hoewel het drie dagen eerder in early access was).

Als je het spel Hogwarts LegacyHoud de download van de patch en de patch notes in de gaten: we zullen zien of er nog meer nieuwe functies zijn. Noteer in de tussentijd deze 6 dingen die je nog niet weet over Hogwarts Legacy en je zult blij zijn dat je dat gedaan hebt.

Hoewel laten we hopen dat de patch niet de bug verhelpt waarmee je alle gemeenschappelijke ruimtes kunt betreden…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *