Valentijnsdag vieren: de beste kussen in videogames

Valentijnsdag vieren: de beste kussen in videogames

Liefde kan op vele manieren worden voorgesteld en gedemonstreerd, maar zoenen is altijd een van de grootste exponenten ervan. Valentijnsdag is hier en daarom is het tijd om te “zoenen”. Daarom is het vandaag tijd om te praten over liefdesaffaires. Ja, vandaag worden we wat sappiger.

Wat waren de beste kussen die we ooit in een videogame hebben gezien? Er zijn zeker een paar memorabele momenten geweest in de geschiedenis van het medium.

Aangezien er veel kandidaten zijn, volgt hier een lijstje met enkele van de mooiste. Ga nog net niet voor een romantische film, want ook videogames kennen veel passie en emotie. Fijne Valentijnsdag!

Tidus en Yuna – Final Fantasy X

Zonder twijfel, de kus tussen Tidus en Yuna in Final Fantasy X is een van de meest memorabele momenten van de Square Enix saga. Tienerromantiek verheven tot de nulde graad wordt getoond in deze emotionele scène die dient als bevestiging voor een relatie die de geschiedenis is ingegaan.

In een idyllische, bijna surrealistische lente komen de twee protagonisten samen om hun liefde voor elkaar te bewijzen… Hoe mooi! Ook, Final Fantasy X leerde ons dat als je onder water kust je de mogelijkheid hebt om je adem voor altijd in te houden.

Max en Chloe – Life is Strange

Life is Strange is zo’n spel dat een blijvende indruk achterlaat en de scène waarin we besluiten dat Max en Chloe hun liefde de vrije loop laten een tranentrekker van een drama. De context waarin ze kussen is diep ontroerend.

De keuze die de speler moet maken is zeer pijnlijk, en als klap op de vuurpijl wrijft het spel het er zelf in. Maar dankzij dit verhaal zullen we die apocalyptische kus nooit vergeten.

Elena en Nathan Drake – Uncharted 4

Uncharted 4 was het afscheid van een saga en een uniek en charismatisch personage… hoewel de saga misschien wel doorgaat. Maar met deze aflevering wilde Naughty Dog verder gaan dan de Nathan Drake en wilde zijn relatie met zijn partner beter in beeld brengen, Elena.

Hoewel de salonscène een van de mooiste liefdesutopieën is die we ooit gezien hebben, blijven we achter met Elena’s kus aan Nate na een moment waarop de twee uit elkaar begonnen te drijven.. De echte schat van Uncharted 4 was altijd die twee.

Geralt en Yennefer – The Witcher 3

Gevulde eenhoorns terzijde, het liefdesverhaal tussen Geralt en Yennefer in The Witcher 3 lijken gebonden aan het lot. Maar we kunnen ons ontdoen van die oplegging en kijken of heks en tovenares echt voor elkaar gemaakt zijn. De laatste wens.

De conclusie van hun verhaallijn is prachtig en bewijst dat voorbij de problemen, de snedige opmerkingen en het gemopper, Geralt en Yen het verdienen om de rest van hun leven door te brengen in een huisje in de bergen.Ruikt het niet naar ….? Ruikt het niet naar sering en kruisbessen?

Ocelot en Snake – Metal Gear Solid 4

We worden een beetje pastel en dat kan niet… en wat is een betere manier om de mal te doorbreken dan je te wenden tot de meester Hideo Kojima, die veel weet over het verbazen van zijn spelers.

Metal Gear Solid 4 liet ons achter met een van de meest onverwachte en nu herinnerde momenten in de geschiedenis van de saga. Het kusje dat Ocelot aan Naked Snake geeft tijdens hun gevecht is subliem.. De speler verwacht het niet in deze context en velen wisten niet eens dat het kon gebeuren.

Als je benieuwd bent hoe je deze actie van Ocelot kunt uitlokken, verzet je dan gewoon niet als je de derde fase van het gevecht ingaat en hij je begint te wurgen… Oh Kojimahoe je bent.

Mario en Peach… nee, Mario en Bowser – Super Mario RPG

Een van de meest terugkerende verhalen in het videospel heeft de hoofdrol gespeeld door Mario en de eeuwige zoektocht naar Peach’s prinselijke kus.. Omdat het iets is dat al een tijdje bestaat, willen we een andere kus van de saga in herinnering brengen, eentje die veel onverwachter was.

Super Mario RPG ging helemaal los en presenteerde ons verschillende scènes die het verhaal van het spel tot een einde brachten. Als we te lang bleven hangen was het mogelijk om een verandering in de traditionele kus te zien: Bowser die Mario kust en Booster die Bowser kust – Koopa party!

Sonic en Elise – Sonic the Hedgehog

Waarom, SEGA? Waarom heb je het gedaan?

Het was zeker een onvergetelijke kus… en een die geclassificeerd kan worden als een van die onhandige momenten in de videogame geschiedenis.

Ellie en Riley / Ellie en Dina – The Last of Us

The Last of Us is een van de trends in de videogamewereld op dit moment en hopelijk kunnen we een van Naughty Dog’s beste creaties ook op HBO Max bewerkt zien. Left Behind DLCwaarin Ellie groeit als personage.

De kus van Ellie en Ridley is een nieuwe manier om de hoofdpersoon van de saga te begrijpen.die geleidelijk haar seksualiteit de vrije loop laat, iets wat in The Last of Us Part 2 wordt uitgebuit met zijn relatie met Dinah. Die scène in het midden van de balzaal, die zweterige, intieme kus tussen hen, zal voor altijd blijven.

Er gaat niets boven een kus om Valentijnsdag te vieren, dat hebben we je al verteld. Liefde kent geen grenzen, dus stop met die onzin en lang leve de kus …. Maar we willen geen gesneden lippen hier, dus lang leve de liefde!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *