The Pokémon Company kondigt de voorbereidingen aan voor Pokémon Day 2023, die plaatsvindt op 27 februari.

The Pokémon Company kondigt de voorbereidingen aan voor Pokémon Day 2023, die plaatsvindt op 27 februari.

Nostalgie overvalt ons allemaal als we praten over PokémonWie heeft er nog nooit een aflevering van de anime gezien of een van Nintendo’s consoletitels gespeeld? Het is ongetwijfeld een van de grootste entertainment- en vrijetijdsfranchises aller tijden.

Een paar maanden geleden beleefden we het opnieuw met Pokémon Scarlet en Purple, en daarvoor met Pokémon Legends Arceus, voor Nintendo Switch.

Zoals de canons voorschrijven, deze maand. wordt de traditionele Pokémon Dag gevierdwaarmee de geboorte van de serie door Game Freak en The Pokémon Company meer dan 25 jaar geleden wordt herdacht.

Het was de 27 februari 1996toen Pokémon Red en Green werden uitgebracht in Japanse winkels en een wereldwijd fenomeen werden. Dit zou leiden tot de populaire anime met Ash, Pikachu, Misty en Brock.

Beide Game Boy spellen zouden een paar jaar nodig hebben om de sprong naar Europa te maken, maar het wachten was het waard. En ja, hier zijn we 25 jaar laterjongens en meisjes.

Pokémon Day 2023, net om de hoek

Op 27 februari gaat het initiatief ”Samen met Pokémon” van start, een slogan die over het internet zal galmen… te beginnen met het officiële Pokémon Spanje Twitter account en andere sociale netwerken.

Het duurt nog een paar dagen, maar The Pokémon Company… warmt zijn motoren al op met een nostalgische trailer die je kunt bekijken op zijn officiële YouTube-kanaal, en ook hieronder:

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=HZ8DBK6pZJs(/embed)

Door het klassieke concept van de Pokémon uitwisseling terug te brengen, kunnen alle trainers deelnemen aan deze speciale dag, door gebruik te maken van de hashtag #TogetherWithPokémon in uw publicaties.

En dat is de ziel van Pokémon Day 2023: het verzamelen van de beste video’s, afbeeldingen en artwork uit de serie in een prachtig mozaïek in de vorm van een Poké Ball.

Uw eigen afbeelding of video kan deel uitmaken van het mozaïekmaar je moet alle liefde en zorg van de wereld stoppen in jouw stukje Pokémon nostalgie.

In 2023 kijken we ernaar uit om dit aspect van het merk te erkennen en de buitengewone fancommunity uit te nodigen om de vele manieren te ervaren waarop ze zich kunnen verbinden en ”Celebrate Pokémon Together” in de hele franchise.”, zegt Andy Hartpence, senior director Brand Marketing voor The Pokémon Company International.

Als het feest voorbij is, zal The Pokémon Company alle archieven samenvoegen en het mozaïek creëren, dat op deze nieuwe website te zien zal zijn.

Vier jij de Pokémon Dag 2023Wat is jouw eerste herinnering aan de Pokémon-serie van Nintendo en The Pokémon Company? We kunnen niet wachten om te zien welke verrassingen er in petto zijn… en misschien krijgen we wel wat Nintendo Switch Online goodies (hopelijk).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *