Gotham Knights lanceert proefspel voor PS Plus Premium-leden op PS5

Gotham Knights lanceert proefspel voor PS Plus Premium-leden op PS5

We hebben er naar uitgekeken om hoe een Gotham City eruit zou zien zonder Batman (of The Joker).maar gelukkig zijn er de Ridders van Gotham om de georganiseerde misdaad aan te pakken… en het gevreesde Hof van Uilen. Dat was Gotham Knights, één van de kleine teleurstellingen van het jaar.

Gotham Knights is een goed spel, daar bestaat geen twijfel over, maar na Rocksteady’s Batman Arkham saga kunnen we niet anders dan ons een beetje teleurgesteld voelen over WB Games Montreal’s titel.

Red Hood, Nightwing, Batgirl en Robin… zijn de vier helden die de stad Gotham moeten beschermen, met de hulp van Alfred en de autoriteiten.

Tegenover hen staat het gevreesde Hof van Uilen, maar het spel bevat ook iconische DC-schurken zoals Harley Quinn. De co-op factor was de kern van Gotham Knights.

Als je het vroeger geen kans gaf, en je bent nieuwsgierig naar… of het aan uw verwachtingen voldoet (of niet)zult u blij zijn te weten dat er nu een proefversie beschikbaar is.

Speel een uur lang Gotham Knights op PS Plus Premium

In de laatste paar weken, Sony heeft verschillende playtests gelanceerd via PS Plus Premium. Dit is het geval voor The Last of Us Part I en A Plague Tale: Requiem.

Nu komt een nieuwe PS Plus Premium playtestNu beschikbaar in de PS Store voor PS5, dit is de trial van Gotham Knights, het DC-universumspel van WB Games Montreal.

In tegenstelling tot andere gameplay-proeven, is die van Gotham Knights is slechts één uur lang (in plaats van de gebruikelijke twee uur), en doet sterk denken aan de traditionele demo’s van vroeger.

Net als in andere gevallen is deze Gotham Knights playtest exclusief voor PS Plus Premium leden, dus als je niet geabonneerd bent op dit niveau krijg je geen toegang.

Aangezien Gotham Knights niet op de PS4 is, kunnen alleen PlayStation 5 gebruikers de playtest downloaden. via de PS Store.

Ondanks dat het spel niet zo succesvol was als verwacht, werkt WB Games Montreal al aan een nieuw spel, volgens het LinkedIn-profiel van een van de ontwikkelaars van Gotham Knights.

Gotham Knights is sinds oktober vorig jaar beschikbaar op PS5, Xbox Series X|S en PC. Als je Sony’s console bezit, kun je de playtest nu downloaden als je een PlayStation Plus premium tier abonnee bent.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *