Nieuwe STALKER 2: Heart of Chornobyl screenshots onthullen meer details over de wapens, settings en gameplay van de post-apocalyptische RPG.

Nieuwe STALKER 2: Heart of Chornobyl screenshots onthullen meer details over de wapens, settings en gameplay van de post-apocalyptische RPG.

2023 is nog maar net begonnen, maar we zijn al enthousiast over de grote releases in de komende maanden. Eén daarvan is een dubbele vreugde, want we dachten eerlijk gezegd dat het STALKER 2 project niet door zou gaan na de Russische inval in Oekraïne.

Echter, verhuisde het GSC Game World-team zijn kantoren naar Praag.en ze konden doorgaan met de ontwikkeling van dit langverwachte vervolg.

Helaas heeft één van de ontwikkelaars van GSC Game World, Volodymyr Yezhov, stierf aan het Oekraïense front.. Wij zijn er zeker van dat de studio het best mogelijke spel zal willen aanbieden om hun overleden kameraad te eren.

Laten we niet vergeten dat 2023 een druk jaar wordt voor Xbox, na een wat traag jaar voor releases. STALKER 2: Heart of Chornobyl zal ergens dit jaar beschikbaar zijn.

Wanneer? Dat weten we nog niet. Gelukkig heeft GSC onlangs bevestigd dat de geruchten… (die had gewezen op een uitstel tot 2024 of 2025) niet waar waren.

Nieuwe beelden die je de adem benemen

Na een zwaar 2021 gaf GSC Game World in 2022 meer details over STALKER 2, waarbij zelfs trailers en gameplays van het spel werden getoond. dit langverwachte vervolg op de titel uit 2007.

Een van de updates van GSC toonde een reeks screenshots van het spel. Het meest in het oog springende aspect van het spel is ongetwijfeld de technische kant, die ook gebruik zal maken van Epic Games’ krachtige Unreal Engine 5.

En, zoals bij die gelegenheid, hebben de makers van STALKER 2 maar liefst vier nieuwe screenshots onthuld… die zijn meer als in-game screenshots (het is mogelijk om de HUD van het spel te zien).

Door de rekening van shinobi602 (een van de beroemdste insiders), kunnen we deze… nieuwe screenshots van STALKER 2: Heart of Chornobyldie op hun beurt meer details onthullen over wapens, omgevingen en gameplay mechanica.

Als we het moesten kopen met een ander spel, STALKER 2 heeft een Bethesda Fallout gevoel.met bovenaan een richtingsbalk (met het gebruikelijke RPG kompas).

Evenzo hebben we onderaan de gezondheids- en wapenbalk, de resterende munitie en de stralingsmeter.. Dit zijn elementen die geërfd zijn van S.T.A.L.K.E.R: Shadow Of Chernobyl, dat momenteel te koop is op Steam.

Microsoft bereidt een 2023 vol verrassingen voor, met een nieuw soort evenement (Xbox Developer_Direct) en meer dan 50 nieuwe games die beschikbaar zijn op Xbox Game Pass.

STALKER 2: Heart of Chornobyl komt ergens in 2023 in de winkels te liggen, exclusief beschikbaar op Xbox Game Pass. Xbox Series X|S, Windows, Steam en Game Pass.. Blijkbaar wordt het tijdelijk exclusief voor Xbox, maar komt het later naar PS5.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *