De kostbare en beperkte Dualsense controller die Sony aan werknemers heeft gegeven voor het afsluiten van een geweldige 2022.

De kostbare en beperkte Dualsense controller die Sony aan werknemers heeft gegeven voor het afsluiten van een geweldige 2022.

Nu 2023 al onderweg is, is het moeilijk om de spanning in te houden voor een nieuw jaar vol grote releases. Wat PlayStation betreft, zijn alle ogen ongetwijfeld gericht op Marvel’s Spider-Man 2, het PS5-vervolg op Insomniac’s uitstekende open-wereldspel.

Terugkijkend kunnen we niet ontkennen dat het een geweldig jaar 2022 is geweest voor Sony PlayStation. Dit wordt het best uitgelegd als we de juiste namen uit Sony’s first party catalogus op een rijtje zetten. PS5.

God of War Ragnarok, Horizon Forbidden West en Gran Turismo 7.. Een winnend trio games dat alleen op de PS5 en PS4 kon worden genoten, in tegenstelling tot wat er in 2021 gebeurde met Returnal of Ratchet & Clank: A Separate Dimension.

2022 gaat natuurlijk niet alleen over exclusieve spellen. Sony heeft 30 miljoen PS5 consoles verkocht.en zette een definitieve stap naar de lancering van zijn nieuwe virtual reality kijker, PS VR2.

Met het oog op een spannend nieuw jaar wil Sony al zijn werknemers bedanken voor hun inspanningen met een zeer, zeer speciaal geschenk.

DualSense herdenkt een geweldig jaar 2022

Het is gebruikelijk dat Sony zijn werknemers beloont met een jaarlijks geschenk.. Op deze manier waardeert het Japanse bedrijf de inspanningen van alle werknemers in de PlayStation-divisie, zoals we u in 2021 en 2022 hebben laten zien.

En dit nieuwe jaar zou niet minder worden. Aaron Jason EspinozaCM van Insomniac Games, heeft via Twitter het cadeau van Sony aan al zijn werknemers bij de aftrap van 2023 onthuld.

Het is niets minder dan een prachtig gethematiseerde DualSense controller. Het is een model dat is ontworpen om het goede jaar dat de werknemers van Sony hebben gehad te belonen en een goede start in 2023 te garanderen.

Gisteren kwam het bij de post: het PlayStation kerstcadeau! Het is een DualSense controller speciaal ontworpen voor werknemers om een fantastische 2022 te vieren!”.

Het ziet eruit als een conventionele DualSense-controller, maar het is allesbehalve dat. Over het hele oppervlak zijn de kenmerkende PlayStation®-symbolen over het oppervlak verspreid. (cirkel, vierkant, driehoek en X), in kleur en met een feestelijk motief.

Op de achterkant staat de PS5-slogan ”Spelen kent geen grenzen”, evenals een roepnaam uit 2022 vlak daaronder. Speciale vermelding voor de controller box, net zo mooi.

Alle Sony PlayStation medewerkers hebben deze controller ontvangenals een teken van dankbaarheid en dank van het bedrijf. Ik wou dat we deze DualSense konden bemachtigen, jij niet?

Waar kijk jij naar uit in 2023 voor Sony PlayStation? Zullen er nog verrassingen zijn naast de release van Marvel’s Spider-Man 2? Daar komen we de komende maanden achter, dus pak je DualSense en maak je klaar voor alles wat er naar PS5 komt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *