7 dingen die ik wilde dat ik had geweten voordat ik Fire Emblem Engage speelde

7 dingen die ik wilde dat ik had geweten voordat ik Fire Emblem Engage speelde

Fire Emblem Engage is hier. De gloednieuwe Nintendo Switch exclusive brengt ons terug naar de meest in het oog springende tactische gevechten van het genre met technische kracht en macht. Als je het spel al in handen hebt, hoef je nu nog maar één ding te doen… speel het1

Na Three Houses presenteert deze nieuwe Fire Emblem Engage ons een vergelijkbare formule, maar tegelijkertijd met belangrijke nieuwe functies. Daarom is het goed om deze zeven tips en aanbevelingen te kennen als je het nu gaat spelen.

Spelen met permanente dood ingeschakeld

De definitieve dood heeft Fire Emblem altijd gedefinieerd en in Engage is het aanwezig, hoewel het een optie is die je al dan niet kunt selecteren. Ons advies is om dat te doen, omdat, hoewel het dingen moeilijk kan maken voor u, is de ervaring veel intenser en zelfopofferend.

Als de schaduw van de dood bij elk gevecht op de loer ligt, zul je veel geconcentreerder spelen en meer van de personages gaan houden. Ook, kunt u altijd gebruik maken van de Chronogema als alles fout gaat.

Master Seals zijn een must

De vooruitgang van elke eenheid wordt gediend door levels die hun stats verbeteren, maar op een bepaald moment kun je ze drastisch laten verbeteren door ze een klas voor gevorderden.

Hiervoor moet u gebruik de Master Seals die je kunt krijgen van de bazaar of door krachtige vijanden te verslaan. Deze klasse-upgrade geeft personages verbeteringen, zoals de mogelijkheid om twee wapens van verschillende klassen te gebruiken.

Vermijd schade.

Elk karakter in een beurt kan één vijand schade toebrengen. Maar deze tegenstander zal waarschijnlijk ook een tegenaanval doen. Om onnodige schade te voorkomen moet u daarom zijn toevlucht nemen tot breken: ontwapen de tegenstander door hem te slaan met een zwaard als hij een bijl heeft, met een speer als hij een zwaard heeft en met een bijl als hij een speer heeft.

Dat zal hem blootstellen. U kunt ook schiet hem van een afstand neer met een werpwapen. met een karakter en hem dan afmaken met een ander melee karakter. Jouw eenheden vallen altijd eerst aan, dus als de tegenstander gewond is, zou één treffer genoeg moeten zijn om hem af te maken zonder dat hij jou kan raken.

Verbeter je lasso met emblemen

Door de lussen van elk embleem op te waarderen kun je betere wapens verwerven na fusie en unieke vaardigheden.. Bovendien, hoe meer bond je hebt, hoe meer vaardigheden je kunt erven, wat je krijgers veel meer macht geeft dan je je ooit kunt voorstellen.

Als u uw band snel wilt opwaarderen met een embleem, kunt u zich wenden tot de Colosseum van Somniel. Daar kun je 500 Lasso fragmenten betalen om vijf hit levels te verhogen.

Eet, train en train hard

In de Somniel moet je altijd drie dingen doen om je met meer kracht naar het volgende gevecht te presenteren. Het eerste is eten in de kantineomdat je de stats van verschillende bondgenoten verbetert en bovendien meer steun krijgt.

Het tweede ding is trainen en oefenen in het mini-spel van push-ups, sit-ups en squats.. Tot slot moet u nieuwe wapens krijgen, ze verfijnen en koop ook helende voorwerpen om de gevechten met meer vertrouwen tegemoet te treden.

Creëer synergieën tussen karakters en emblemen.

Niet alle emblemen passen perfect bij alle karakters. Sommige fusies zijn beter dan andere.. Je moet heel goed weten welke wapens je helden kunnen hanteren en welke passen bij de vaardigheden van het embleem waaraan ze verbonden zijn.

Celica is bijvoorbeeld perfect voor magiërs. Ike past heel goed bij melee krijgers en Sigurd is een ideaal embleem voor ruiters. Er zijn vreselijk krachtige combinaties.

Maak gebruik van de omwegen

Fire Emblem Engage is verdeeld in hoofdstukken, maar als je ze voltooit omleidingen zullen verschijnen. Dit zijn secundaire gevechten, maar ze zijn allemaal erg belangrijk, omdat je daarmee twee dingen kunt bereiken.

Sommige voegen quests toe waarmee je een ander personage aan je team toevoegen en andere kunt u directe verbindingen maken met verschillende emblemen. Omwegen zijn natuurlijk geen verplichte stops, maar worden ten zeerste aanbevolen.

Natuurlijk kunt u altijd een kijkje nemen in onze analyse voor een diepgaande blik op Fire Emblem Engagede exclusieve van Nintendo Switch die we al als zodanig hebben beoordeeld.

Met Fire Emblem Engage verwelkomt de Nintendo Switch een van de beste SRPG’s op de markt op het gebied van gevechten. Wij zien dit deel echter als een gemiste kans om een afgerond klassiek spel te presenteren vanwege de verhaallijn. De schaduw van Drie Huizen heeft deze release tegengewerkt, hoewel de aanblik van Marth altijd een bron van vreugde is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *