Beste PS5-accessoires die je kunt kopen

Beste PS5-accessoires die je kunt kopen

Het beste nieuws dat we konden hebben om het jaar te beginnen is dat de PlayStation 5 heeft eindelijk een stabiele voorraad. in de meeste winkels. U kunt er zelfs een krijgen voor een geweldige prijs op Amazon, maar alleen op uitnodiging.

Als je niet wilt wachten tot ze je uitnodiging accepteren, kun je altijd je toevlucht nemen tot deze PS5-bundel met God of War: Ragnarök en The Last of Us Part I. voor 699,90 pond, maar je kunt ook wat meer besparen en deze andere PS5 met God of War: Ragnarök en een PS5-kaart van 50 pond krijgen voor slechts 573,99 pond.

Nu je Sony’s nieuwste console in huis hebt, is het tijd om er wat aan toe te voegen. PS5 accessoires even praktisch als goedkoop. De PS5 wordt geleverd met een DualSense-controller, die tekort kan schieten, evenals de opslag, hoe “omvangrijk” die ook is.

Als je alles uit je console wilt halen, raden we niet alleen een extra controller aan, maar ook andere handige accessoires. Om je console koel te houden, je DualSense op te laden, elk geluid van je games te beluisteren en zelfs om je PS5 te beschermen tegen stof: dit zijn de beste PS5 accessoires die je kunt kopen.

Een extra controle

Het eerste must-have accessoire voor je PlayStation 5 is… Een extra DualSenseZeker, want de PS5-controller is stevig en duurzaam, maar het kan geen kwaad om een extra exemplaar te hebben voor wat er kan gebeuren. Vooral als er wat gebeurt …. Gasten!

Je kunt een DualSense-controller krijgen op Amazon die, zoals je weet, meteen van jou kan zijn dankzij de snelle en gratis verzending van Amazon Prime, zodat je hem zo snel mogelijk kunt ontvangen zonder extra kosten. En vergeet hem niet te beschermen met een hoesje!

Maar je hoeft geen bundel uit te geven aan de officiële PS5-controller – je kunt ook een officieel gelicenseerde controller van derden krijgen, maar welke? Er zijn genoeg goede PS5 controllers die je kunt kopen.

Om het je gemakkelijker te maken, is hier een korte lijst van enkele van de beste PS5-controllers die je naast de officiële kunt kopen:

Een harde schijf voor de opslag van spelletjes

U weet dit vast al, maar we geven u de vreugde weer: dankzij de update van april, kun je eindelijk een harde schijf om PS5 spellen op te slaan. Sparen, niet rennen, maar het is een grote stap voorwaarts gezien het feit dat voordat… Nou, dat kon je niet.

Wat is er dan beter dan deze gelegenheid aan te grijpen om een harde schijf te kopen om spellen op te slaan? Omdat het geheugen van de PS5 goed is, maar het kan een beetje kort zijn.. Er zijn vele uitstekende opties om te overwegen, die wij hieronder opnoemen:

Een PS5 headset

Aangezien de PlayStation 5 de meest meeslepende en verbeterde spelervaring in de recente geschiedenis belooft, waarom dan niet hetzelfde doen met het geluid? Met een goede gamingheadset zit je midden in elk spel, want hoor je zelfs de subtielste bewegingen van je vijanden.. Niet meer achter je rug om.

Op dit moment is de beste keuze als het gaat om PS5 gaming headsets de Pulse 3D headset. Ze volgen de minimalistische, strakke en witte esthetiek van Sony’s console en zijn comfortabel, licht en aangenaam om te dragen..

Hoewel Pulse 3D een draadloos apparaat is, heeft het een adapter nodig. Het mooie is? Ngeen configuratie vereistHet andere goede ding? U kunt het gebruiken op verschillende consoles en computersniet alleen op PS5. Het beste eraan? Het geluid is continu, stabiel en zonder microsneden.. En bovendien met 3D-effect.

Met andere woorden, een fantastische optie voor uw gamingheadset, die bovendien goed bij uw PS5 past. En als u niet overtuigd bent, is dat niet erg; u zult niet zonder PS5-headsetopties komen te zitten:

Een HD-camera voor PS5

Als u graag streamt terwijl u speelt, mag een HD-camera in uw gelederen niet ontbreken om uw reacties en uw vaardigheden tijdens het spel te kunnen uitzenden naar uw publiek.

Gelukkig, de officiële PS5 HD camera biedt 1080p Full HD resolutie. dankzij de dubbele lenzen. Plus, het is zelfs klaar om de achtergrond te elimineren wanneer je uitzendt, zodat het publiek zich kan concentreren op jou en alleen jou.

PS5 HD Camera

Een SSD voor PS5

Het installeren van een SSD schijf in uw PS5 is een heerlijkheid. Met dit gebaar alleen al kunt u de beschikbare ruimte op uw next-gen console vergroten en de prestaties verbeteren, waardoor de levensduur wordt verlengd en u meer ruimte krijgt voor die geweldig mooie games.

Er zijn verschillende PS5-compatibele SSD’s die de opslag, prestaties en snelheid van uw console zullen verbeteren. Hier zijn enkele van de beste PS5 SSD’s die je kunt kopen:

Een koeldock met ondersteuning voor gaming en opladen voor twee controllers.

Met een koeldok houdt u uw PlayStation 5 op een ideale temperatuur zodat hij niet oververhit raakt, zodat u zonder problemen urenlang kunt gamen en de levensduur van uw console wordt verlengd.

Deze docks bieden geweldige koeling voor je PS5, zodat deze altijd op de juiste temperatuur blijft en niet oververhit raakt. Maar je kunt er ook meerdere games en je DualSense controllers in kwijt, die je bovendien kunt opladen zodat je kabels kunt vergeten.

Een laadstation voor DualSense

Als u kiest voor een oplaadstation voor uw DualSense, kunt u de batterijen van uw controller gemakkelijk, schoon en draadloos opladen.. De markt heeft zich ook aangepast en er zijn DualSense oplaaddocks om uit te kiezen, dus je hebt verschillende opties om uit te kiezen.

Sony heeft zijn eigen officiële oplaadstation, maar je kunt ook andere krijgen. derde partij tegen meer betaalbare prijzen of met enkele extra functies. Dit zijn enkele van de DualSense laadstations bevelen we aan:

Een router voor PS5 (of een goede Ethernetkabel).

Met een Ethernet-kabel kunt u vertragingen in de kiem smoren, zodat u een soepele, vertragingsvrije verbinding krijgt. Deze CAT8-ethernetkabel is perfect voor je PS5 om games te downloaden met de snelheid van het geluid en een einde te maken aan lag.

U kunt ook kiezen voor een WiFi-6-compatibele gaming-router die je voorbereidt op de nieuwe standaard die al te zien is op mobieltjes, tablets en laptops – en natuurlijk PS5. En, natuurlijk, op PS5. Hier zijn een paar van hen PS5-routers kun je kopen:

Een PS5 stuur

Aangezien de PS5 je realistische ervaringen biedt, kun je hem het beste vergezellen van de juiste accessoires om er nog meer in op te gaan. Want hoewel de controller is ontworpen voor immersie, zijn er andere apparaten die veel nuttiger zijn, afhankelijk van het spel.

Als we het over racegames hebben, is er niets beter dan een stuurwiel om als een echte prof de strijd aan te gaan.. En natuurlijk zal een goed PS5-stuur iedereen die van adrenaline op wielen houdt in vervoering brengen. Hier zijn enkele van de beste PS5 stuurwielen kun je kopen:

Een stofhoes

Om te eindigen, wat is een betere manier om uw console te beschermen tegen stof? Dat kan met deze stofhoes, compatibel met zowel digitale als gewone modellen. Het is gemaakt van handwasbaar en strijkbaar nylon, met dubbellaags ontwerp en waterdichte voering. om uw console te beschermen tegen stof, krassen, UV-stralen, vloeistoffen, vocht en haren van huisdieren.

Het heeft een precieze uitsparing die je toegang geeft tot de consolepoorten.Het is ook heel gemakkelijk aan en uit te trekken. Hij past als gegoten en is een aanrader, vooral als je je PS5 rechtop hebt staan, om te voorkomen dat er stof in komt. Een accessoire dat niet lijkt, maar dat Als je het probeert, vraag je je af hoe je ooit zonder hebt kunnen leven.

Stofkap voor PS5

Een muurbeugel voor PS5

Het is geen nieuws dat de PS5 veel ruimte inneemt. Is er een oplossing om thuis van de PS5 te genieten en ruimte te besparen? Ja, hang het aan de muur. Letterlijk. Dat klopt. Een beugel om de PS5 verticaal aan de muur te hangen, wat perfect is om ruimte te besparen in het kastje onder de TV.

Het heeft twee soorten schroeven om de console te bevestigen en is zeer sterk en stabiel.. Hij wordt met pluggen en schroeven aan de muur genageld en de console wordt met een schroef aan de onderkant aan de beugel genageld, zodat hij stevig vastzit, zonder angst om op de grond te vallen.

Muurbeugel voor PS5

Beschikbaar op ontworpen om 100% te passen bij Sony’s nieuwe consolezodat het perfect op deze beugel past, of het nu de digitale versie of de disc slot versie is…. De verhoogde structuur aan de onderkant van de standaard is perfect aangepast aan de vorm van de consolebasis, met ventilatieopeningen, waardoor de stabiliteit en de warmteafvoer worden verbeterd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *