Hoe vang je bugs in Persona 4 Golden en waar haal je het net om dat te doen?

Hoe vang je bugs in Persona 4 Golden en waar haal je het net om dat te doen?

RPG liefhebbers hebben een nieuwe datum op PC en consoles. Het is Persona 4 Golden, de nieuwe versie van Atlus’ JRPG, nu beschikbaar op PS4, Xbox, Nintendo Switch en PC.. Het is een remaster van de Golden-versie die we een paar jaar geleden op PS Vita en Steam zagen.

Persona 4 Golden is een van de beste van de serie, die niet alleen een net verhaal en een zeer charismatische cast van personages heeft, maar ook verschillende uitdagingen en mini-games biedt.

Een van de interessantste is jacht op insectendie wordt uitgevoerd met de vlindervanger. Dit is de enige manier om het beste visaas in Persona 4 Golden te krijgen, evenals andere prijzen (zoals een trofee of prestatie).

Weet je niet hoe je bugs moet vangen in Persona 4 Golden? Geen zorgen, we leggen uit hoe je de vlindervanger krijgt, en ook hoe deze leuke mini-game uit Atlus’ JRPG werkt.

Hoe de vlindervanger te krijgen en op insecten te jagen

Om het net, een onmisbaar voorwerp voor de jacht op bugs in Persona 4 Golden, te bemachtigen, moet je wachten tot het zomer is. Meer bepaald, tot de datum is na 4 juni (ten vroegste 5 juni)..

Als u aan deze eis voldoet, dan ga naar Tatsuhime Shrine (alleen overdag).en als je daar aankomt, zul je een jongen zien.

Praat met hem. Hij zal ons vertellen dat hij erg verdrietig is omdat hij een vlindervanger (of net) in het heiligdom heeft verloren. Vanaf nu is het onze missie om het te vinden, maar er zijn een paar dingen om in gedachten te houden.

Ten eerste: om de vlindervanger te vinden moet je ’s nachts naar Tatsuhime Shrine. En ten tweede: je moet de nodige moed hebben (denk eraan dat het maximum 80 punten is)..

Als je ’s nachts terugkeert naar het heiligdom, zal er een Dame in het Wit verschijnen. Als je niet moedig genoeg bent, wordt je personage bang en kun je niet met het spook praten.

Praat met de dame in het wit. Zij zal ons vragen haar een goudvis te geven, waarop we “Nee” moeten antwoorden, tenzij je die in je inventaris hebt. Hij zal ons dan vertellen neem de vlindervangerdie bovenaan de heiligdomboog staat.

Als je de vlindervanger in je bezit hebt, overdag terugkeren naar het heiligdom, en met de jongen praten.. Hij zal je vertellen dat hij al een ander net heeft gevonden en dat je het zijne mag houden. Nu kun je op insecten jagen.

Om op insecten te jagen moet je naar de bomen in het heiligdom gaan. Eenmaal daar begint een eenvoudig mini-spel, waarbij je in staat bent om kun je insecten vangen zoals het Tatsuhime lieveheersbeestje, de Inaba Jewel Bug of de Genji-kever..

Elk van deze insecten heeft niet alleen een grote waarde, maar je kunt er ook speciaal aas mee maken om vis te vangen. Er zijn ook twee boeken over insecten die u kunt raadplegenCatching Bugs (11 juni) voor 1800 yen, en World Class Bugs (1 november, 4800 yen).

Persona 4 Golden is beschikbaar op PS4 (backwards compatible op PS5), Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, Windows, Steam en PS Vita. Je kunt het ook spelen op Xbox Game Pass.

Speel je Persona 4 Golden? Dan raden we je aan een kijkje te nemen in deze gidsen: Beste manier om EXP en geld te verdienen, De beste en slechtste personages in het spel, of Hoe je alle goede eindes (goed, waar en Gouden) van Atlus’ JRPG kunt zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *