Octopath Traveler 2 introduceert twee nieuwe speelbare personages, nevenverhalen en meer in nieuwe sneak peek

Octopath Traveler 2 introduceert twee nieuwe speelbare personages, nevenverhalen en meer in nieuwe sneak peek

Octopath Traveler II is een van de grootste releases van februari. Het vervolg op Square Enix’ klassieke RPG komt naar PS5, PS4Nintendo Switch en PC met een flinke portie nieuwe functies en een nieuw verhaal.

Na het maken van een plons met zijn kostbare 2D HD-stijlde saga Octopath Traveler blijft groeien met deze nieuwe release op 24 februari klaar om de zwakke punten van het originele spel te verbeteren.

Daartoe, Square Enix heeft veranderingen, verbeteringen en nieuwe functies geïntroduceerd die Japanse RPG-fans zeker zullen interesseren. Om te beginnen is er een nieuwe trailer onthuld en daarmee een twee nieuwe speelbare personages en meer informatie over de gameplay structuur van Octopath Traveler II:

Kennismaking Octopath Traveler II in de diepte

Het laatste paar van de acht protagonisten die Octopath Traveler 2 vormen zijn geïntroduceerd. In deze trailer ontmoeten we Ochette, de jageres en Castti, de apothekeres. Ieder heeft natuurlijk zijn eigen bijzonderheden en zijn eigen verhaal.

Het avontuur van PS5, PS4, Nintendo Switch en PCwordt, zoals gezegd, veel groter en ambitieuzer dan zijn voorganger. Een voorbeeld hiervan is het nieuwe mechanisme Travelers’ Tales, met vertakte, parallelle verhalen van verschillende personages..

Vergeet niet dat elke reiziger heeft zijn eigen pad actiewaarmee hij andere mensen kan confronteren, goederen van hen kan verwerven of hen kan begeleiden, naast vele andere mogelijkheden. Acht karakters voor een groot aantal opties:

  • Hikari (krijger), Agnea (danseres), Partitio (koopman), Osvald (geleerde), Throné (dief), Temenos (geestelijke), Ochette (jager) en Castti (apotheker).

In onze recensie uit 2018 zeiden we dit over Octopath Traveler, een titel die grensde aan uitstekend. Zal dit tweede deel de game naar een nieuw kwaliteitsniveau weten te tillen?

Octopath Traveler is net niet het nieuwe juweeltje van het genre dat het wilde zijn, maar dat betekent niet dat we niet naar een spel van grote kwaliteit kijken, met een prachtige audiovisuele presentatie en uitstekende combat, dat fans van traditionele JRPG’s zal plezieren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *