Persona 6 en Persona 3 remake worden pas volgende zomer aangekondigd, zegt insider

Persona 6 en Persona 3 remake worden pas volgende zomer aangekondigd, zegt insider

Atlus heeft ons zojuist erg blij gemaakt met de release, en tevens multiplatform (PlayStation, Xbox, Switch en pc) release van Persona 3 Portable en Persona 4 Golden. En dat is met de recente Xbox en Switch release van Persona 5 Royal.

Persona-fans die een van deze spellen nog moeten spelen, hebben nog honderden uren gameplay voor de boeg, maar het is tijd om naar de toekomst te kijken! Persona 5 is immers oorspronkelijk een PS4-game uit 2017.

Gelukkig, terwijl ze nog niet officieel zijn aangekondigd, is de volgende Persona aflevering al in ontwikkeling, en. Persona 6 zou volgende zomer aangekondigd kunnen worden, naast Persona 3 Remake.

Persona 6 en Persona 3 Remake worden in de zomer aangekondigd

Dat zegt een insider, “Im a Hero Too”, op de Resetera forums. We weten niets over deze persoon en of hij te vertrouwen is, maar een van de Resetera moderatoren heeft het goedgekeurd (zoals je zag op PlayStarion Lifestyle), dus daar houden we ons aan.

En dat, nou ja, het is ook niet te ver gezocht om te zeggen dat deze twee langverwachte en geruchtmakende spellen, zeker nu de saga ook in het Westen zo populair is (en met Spaanse vertalingen, eindelijk), zou binnenkort worden aangekondigd.

In feite is Atlus blijkbaar zeer ver gevorderd met beide games, en had gehoopt ze eerder te hebben aangekondigd, maar hebben interne vertragingen gezien die Atlus hebben besloten en mikken op volgende zomer als de datum waarop de nieuwe Persona games zullen worden onthuld, op het hoogtepunt van het moment, met alle fans die naar de saga komen via Game Pass of PS Plus.

Een ander interessant detail is dat deze insider zegt dat Atlus “een ander spel” in ontwikkeling heeft dat laat zien “hoe raar Atlus is”, en tot nu toe heeft niemand op het forum het kunnen raden. Welke verrassingen zouden de makers van Shin Megami Tensei nog meer in petto hebben?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *