Deze Steam-hit kondigt zes jaar na de release een prijsverhoging aan, zonder enige prijsverlaging, en de gemeenschap juicht dat toe.

Deze Steam-hit kondigt zes jaar na de release een prijsverhoging aan, zonder enige prijsverlaging, en de gemeenschap juicht dat toe.

Factorio stijgt van prijs op Stoomde winkel van Klep zal de kosten van deze hit bijwerken Wube Software op PCSteam Deck en Switch die €30 kost zonder aanbieding en nog nooit een enkele heeft gezien. verkoop.

Maar het beste van alles is de toegewijde gemeenschap, want vrijwel iedereen heeft deze prijsverhoging gesteund, op een enkeling na.

En het zijn die weinigen die verwijzen naar het excuus dat de Factorio studie om de prijs te verhogen, want het is nog steeds een digitaal product waar we het nu over hebben.

Zoals ze via hun Twitter-account hebben aangekondigd: “Volgende week op 26 januari 2023 verhogen we de prijs van Factorio van $30 naar $35.“.

Aangezien er een 1:1 conversie is van het spel op alle platforms waar het beschikbaar is, is het meer dan waarschijnlijk dat het nu 35€ zal kosten.

Dit is een aanpassing voor de inflatie sinds de lancering van Steam in 2016.“, besluit de tweet.

Het succes van Factorio ligt in het feit dat de opkomst er weinig toe doet

Hoewel er allerlei soorten commentaar zijn: van degenen die lof deze beslissing, zelfs degenen die bekritiseren dit en passant door degenen die de stijging niet begrijpen als in hun valuta hebben een.

Factorio is een spel waarin je fabrieken bouwt en onderhoudt. Je moet grondstoffen winnen, technologieën onderzoeken, infrastructuur bouwen, productie automatiseren en vijanden bestrijden.

Je begint met het kappen van bomen en het winnen van mineralen, het met de hand bouwen van transportbanden en mechanische armen, maar al snel kan je fabriek uitgroeien tot een mega-industrie.

met gigantische zonnecentrales, het raffineren en kraken van olie, het produceren en inzetten van legers logistieke en bouwrobots, allemaal om aan je grondstoffenbehoefte te voldoen.“.

Bundel je krachten met andere spelers in het coöperatieve speltype Multiplayer, creëer enorme fabrieken, werk samen en delegeer taken tussen jou en je vrienden; want alles lijkt mogelijk in Factorio.

We zullen zien of dit nieuws de verkoop van het spel beïnvloedt of dat veel nieuwe gebruikers worden aangemoedigd om het fabrieksbeheer uit te proberen.

Het enige wat duidelijk is, is dat de Het succes van Steam Factorio krijgt een prijsverhoging. zonder een enkele prijsverlaging en de gemeenschap juicht het toe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *