Hogwarts Legacy bevestigt dat het Ray Tracing effecten zal hebben en wat ze zullen zijn, hoewel het “stiekem” is aangekondigd.

Hogwarts Legacy bevestigt dat het Ray Tracing effecten zal hebben en wat ze zullen zijn, hoewel het “stiekem” is aangekondigd.

Hogwarts Legacy binnenkort op PS5, Xbox Series X|S, PC en Steam Deck, met zijn versie in PS4 y Xbox One kort daarna en daarna op Switch. Natuurlijk, wist je dat ze effecten gaan hebben Ray Tracing?

Het spel is al goud op PS5, Xbox Series X|S en PC, maar het wordt ook een van de grootste games van 2023 voor alles waar het voor staat en zijn toegankelijkheidsfuncties.

Nu, na het zien van de minimum, aanbevolen en ultra vereisten op PC samen met de prestaties op PS5 en Xbox Series X|S samen met de 60fps, was er niet iets dat ontbrak?

Misschien wisten velen op dat moment niet of het er wel of niet zou komen. Ray Tracing in Hogwarts Legacymaar uiteindelijk is het bevestigd, hoewel niet openlijk en in stilte.

Een gebruiker noemde de WB Games ondersteuning op Twitter vragend: “Kunt u alstublieft uitleggen wat voor soort raytrading effecten geactiveerd kunnen worden, dank u!“.

Maar zoals terecht zegt een gebruiker in de antwoorden: “Hebben ze deze RT-functies echt verborgen gehouden? Ik zou zweren dat ik dit nog nooit in marketing heb gezien, het verbaast me.“.

Het videospel krijgt RT-effecten op de première en de voorpagina

Hallo en bedankt voor het contact voor meer informatie over Ray Tracing bij Hogwarts Legacy.“, begon te lezen in de WB Games Support account.

We kunnen bevestigen dat er Ray Tracing opties zullen zijn voor: Schaduwen, Reflecties, Ambient Occlusion en Kwaliteit presets – hopelijk beantwoordt dit je vraag!“.

Na het vernemen van de gegevens teleurstelling en het uitlekken van zijn kunstboek, een extra vreugde van de spel dat zich afspeelt in het Harry Potter universum is meer dan welkom.

Ook Hogwarts Legacy dook in zijn collector’s edition met een magische unboxing, want het wordt een behoorlijk duur exemplaar met veel goodies inbegrepen.

Als onderdeel van de 61 meest geanticipeerde spellen van 2023 en gezien het feit dat het het best verkochte videospel op Amazon is in zijn pre-release, is het al duidelijk dat het een hit wil worden?

Misschien de Hogwarts Legacy Nintendo Switch versie is uitgesteld tot de zomer, maar dat maakt het alleen maar hoopvoller om de betovergrootvader van Sirius Black te zien als regisseur en meer.

We weten nu dat Hogwarts Legacy zal Ray Tracing effecten hebben en wat ze zullen zijndus we kunnen alleen maar wachten tot februari om het spel in actie te zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *