God of War Ragnarok geheim einde: dit is wat je moet doen om het te bekijken

God of War Ragnarok geheim einde: dit is wat je moet doen om het te bekijken

Terwijl het normale einde van God of War Ragnarok is totaal bevredigend, er is een geheime scène die je misschien gemist hebt als je het avontuur hebt uitgespeeld, en het levert een emotionele stoot op.

Het is de scène eind die niet is opgenomen in de credits origineel, en hoewel het kan worden beschouwd als een geheim einde, is het meer een verborgen scène waardoor je het verhaal in God of War Ragnarok wat beter begrijpt.

Het is heel eenvoudig om deze geheime scène in God of War Ragnarok vrij te spelen om het einde van het avontuur meer nadruk te geven, maar je moet natuurlijk wel weten hoe je die vrij kunt spelen, want hij is gebonden aan een queeste.

Ook deze missie die een geheime slotcoupe ontsluit is absoluut essentieel om de “begrafenis voor een vriend” trofee te krijgen, dus als je op zoek bent naar het platina moet je die vinden.

God of War Ragnarok geheim einde: dit is wat je moet doen om het te zien

Zodra je klaar bent met het hoofdverhaal en Kratos daalt de berg af met Freya en Mimir en de aftiteling begint.

Als je het einde van de aftiteling bereikt, verschijnt er een pop-up venster waarin wordt uitgelegd dat het hoofdverhaal voorbij is, maar dat er nog veel te vinden is in het rijk. En bijvoorbeeld Mimir zegt iets over een begrafenis die voor Brok is gepland.

Na deze openbaring moet je naar een mystieke poort gaan en naar de Nidavellir poort in Svartalfheim reizen. Als je aankomt, ga je het zuidoostelijke pad op en ga je de bar binnen. Zodra je binnen bent, wordt “A Viking Funeral” toegevoegd aan je quest log.

Dan moet je in de bar met alle dwergen praten en dan interactie hebben met Brok’s lijk. Zodra Kratos een paar woorden zegt, laten ze je weten waar ze het lichaam heen brengen voor de begrafenis.

Het is onze beurt om de bar te verlaten en terug te gaan naar de mystieke poort waar we doorheen kwamen en specifiek naar de Aurvangar wetlands poort aan de zuidkant van Dvartalfheim te reizen.

Als je de andere kant bereikt, moet je het pad naar het noordoosten nemen en interactie hebben met de schuit. Zo kom je aan de andere kant en zie je de dwergen die je in de bar hebt ontmoet, die Brok’s lichaam op een boot zetten. Als ze klaar zijn met praten, moet je het lichaam benaderen om het in de boot te leggen die Lunda heeft voorbereid.

Als je dit doet, begint de slotscène van het spel, die we niet verklappen zodat je hem kunt bekijken. Zodra deze scène voorbij is, wordt de “begrafenis voor een vriend”-trofee ontgrendeld en kun je de volledige aftiteling van het avontuur bekijken.

Speel jij God of War Ragnarok op PS4 of PS5? In dat geval raden we je aan een kijkje te nemen in deze gidsen over Hobby Consoles: Wat geluk doet en hoe het te verbeteren, Alle moeilijkheidsgraden van het spel, of Beste vaardigheden om eerst toe te passen voor de Leviathan Axe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *