Huwelijken in Fire Emblem Engage: veranderingen in het romancesysteem, S-rank ondersteuning en alles wat je moet weten

Huwelijken in Fire Emblem Engage: veranderingen in het romancesysteem, S-rank ondersteuning en alles wat je moet weten

Ondanks Fire Emblem Engage voor Nintendo Switch is verschoven naar de gevechtskant, bevat het spel nog steeds belangrijke sociale functies… zij het met verschillende veranderingen. Veel spelers vragen zich af of je in het spel kunt trouwen.

De waarheid is dat ze sommige dingen hebben veranderd en vereenvoudigd als het gaat om het huwelijk. Met Fire Emblem Engage kun je trouwen, hoewel het spel het op geen enkel moment zo noemt. Dit is wat je erover moet weten:

Huwelijken in Fire Emblem Engage: veranderingen in het romancesysteem, S-rank ondersteuning en alles wat je moet weten.

In Fire Emblem Engage zijn er geen huwelijken als zodanig, noch romancescènes. Eenvoudig, met een bepaald niveau van vertrouwen kunnen we een ring aanbieden aan een personage om een sterkere band met hem of haar te vormen.

Alle personages zijn beschikbaar om dit te doen (wat maar één keer per spel mag). Je hoeft alleen maar aan een aantal eisen te voldoen. Eerst moet je relatie rang A bereiken bij het karakter waarmee je wilt trouwen.

Daarvoor moet je haar cadeautjes geven die bij haar smaak passen. Deze zijn te zien op de desbetreffende relatiepagina in het menu. Je zult ook je relatie met dit personage verbeteren in gevechten en door met hem of haar te eten.

Als je dit hebt bereikt moet je een heel eind in het verhaal komen, tot aan de hoofdstuk 22op welk punt het een optionele omweg genaamd Garden of Memories. Zo kunt u de Pact Ring. Kijk uit want het heeft een lastig gevecht.

Als je de Pact Ring hebt verkregen moet je terugkeren naar de Somniel en naar je kwartier gaan. In het nachtkastje dat niet geopend kon worden vind je nu deze ring. Als je het eenmaal in je bezit hebt, is het tijd om je partner te zoeken.

Zoek nu het personage waarmee je een A-relatie hebt, zodat je het hem/haar kunt aanbieden. Dit zal een nieuw gesprek en een extra bladzijde in het relatieboek opleveren, alsmede een grote verbetering van de band tussen jullie tweeën.

Als je meer wilt weten over het spel in de diepte, raden we je aan te kijken naar de 7 dingen die ik wilde dat ik had geweten voordat ik Fire Emblem Engage speelde en natuurlijk onze recensie van dit geweldige spel voor Nintendo Switch.

Je kunt ook onze gids bekijken waarin we je de beste Fire Emblem Engage-personages laten zien die je niet mag missen in je team of hoe het vissen in de game werkt en hoe je betere hengels krijgt. Wat vind je tot nu toe van het spel?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *