Bij Hogwarts Legacy kun je een iconische Harry Potter locatie niet verkennen.

Bij Hogwarts Legacy kun je een iconische Harry Potter locatie niet verkennen.

Kijk je uit naar Hogwarts Legacy op PS4PS5, PS5, Xbox, Switch, PC en Steam Deck? Nou, het spel gebaseerd op de saga De Harry Potter saga zal veel gebieden te verkennen hebben, behalve één die gemist zal worden.

Ga naar Hogsmeade en de Grote Zaal is het spel -nooit beter gezegd-, omdat de Zweinstein School heeft iconische locaties om te verkennen zodra we onze versie van het spel oppikken.

Momenteel streeft het ernaar het grootste spel te worden dat gebaseerd is op de J.K. Rowling’s werk tot nu toe, althans wat betreft de omvang van de kaart en de kwaliteit ervan.

Met tientallen missies om te verkennen, zijn veel spelers meer dan enthousiast om de meest iconische locaties te doorkruisen die ze ooit hebben gezien. samen met Ron, Harry en Hermelien in films en boeken.

Het is bijvoorbeeld al bekend dat Hogsmeade en de beroemde Diagon Alley. zitten in het spel en zijn gebieden om te verkennen, maar hoe zit het met de ingewanden van Zweinstein?

Nou, voor dit spel is het beter om de bekende zwarte agenda te houden omdat de Basilisk zal niet op ons wachten in de erfenis van Zweinstein..

Harry Potter videogame is bijna uit en de release komt eraan

Maar naarmate de dagen verstrijken zijn er meer details uitgelekt, zoals het kunstboek. So far so good “Nou“omdat er geen spoilers zijn, maar je kunt beter niet verder lezen als je van 0 naar het spel wilt gaan.

Dit lek heeft details als lengte, kaart, optionele taken en meer voor het grijpen gelaten, zo zei op Reddit gebruiker BlackChamber007: “De Geheime Kamer heeft het helaas niet gehaald.“.

In de 2e film Harry Potter en de Geheime Kamer, hebben de hoofdpersonen dit memorabele Potter’s confrontatie met Tom Riddle en de Basilisk..

De herinnerde grot vol tunnels en stapels botten zal niet in de volgende Zweinstein School van Hekserij en Tovenarij spelvandaar de ‘cut’.

Volgens het lek verduidelijkt het Hogwarts Legacy design team dat “er waren wat uitdagingen met deze (Geheime Kamer) en er werd besloten om het niet op te nemen.“.

Hoewel het wat technisch lijkt, is er een solide reden in de overlevering: “We willen niet dat de speler denkt dat hij een Basilisk kan doden die er in 1992 nog moet zijn.“.

Voorlopig is bekend dat het spel Ray Tracing effecten en andere gameplay details gaat krijgen, maar de prestaties op PS5 en X|S Series samen met minimale, aanbevolen en ultra vereisten zijn al onthuld.

Dit zijn ook alle toegankelijkheidsfuncties van Hogwarts Legacy, het spel dat behoort tot de 61 meest geanticipeerde spellen van 2023.

Ondanks het feit dat in Hogwarts Legacy kun je de iconische Geheime Kamer van Harry Potter niet verkennen.maar dat betekent niet dat het geen spel wordt als geen ander.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *