FromSoftware kondigt een uur durende stream aan van Armored Core 6 op 3 februari tijdens de Taipei Game Show, waarin nieuwe details over het spel worden onthuld.

FromSoftware kondigt een uur durende stream aan van Armored Core 6 op 3 februari tijdens de Taipei Game Show, waarin nieuwe details over het spel worden onthuld.

We hebben nog steeds een kater van Elden Ring. Niet voor niets is het GOTY 2022, en veel spelers ontdekken nog maar net de vele geheimen die in de Midlands verborgen liggen. Maar ja, From Software werkt al aan zijn volgende spel.

En deze keer wordt het noch een soulslike, noch een open-wereld spel. De studio onder leiding van Hidetaka Miyazaki keert terug naar zijn franchise. Gepantserde Kernen een zesde deel is al in ontwikkeling.

Pantserkern VI: Vuren van Rubicon zal… een mengelmoes van actie, schieten en mecha’s. die de vorige delen in zijn kielzog belooft achter te laten, maar misschien niet helemaal de grootsheid van Elden Ring, Sekiro of Bloodborne bereikt.

De ontwikkeling is in handen van Masaru Yamamuradie belooft de essentie van de serie te behouden, maar met een paar nieuwe functies. De campagne wordt bijvoorbeeld filmischer en intenser dan ooit tevoren.

Wanneer komt Armored Core VI uit? We weten het nog niet, maar gelukkig komt er over een paar dagen een nieuwe stream van het spel, ter gelegenheid van de Taipei Game Show (vanaf 2 februari).

Nieuwe details van Fires of Rubicon zijn in aantocht.

Bandai Namco, uitgever van de spellen van FromSoftware, heeft een nieuwe stream aangekondigd voor Armored Core VI, die volgende week zal worden gehouden. 3 februari om 13:00 CET..

De stroom maakt deel uit van Bandai Namco’s line-up voor de Taipei Game Show. Zowel Yamamura als Miyazaki worden verwacht in de uitzending, die ongeveer een uur zal duren en live te zien is op YouTube.

Aangezien de eerste trailer geen gameplay liet zien, wordt verwacht dat deze keer in-game beelden van de titel worden getoond. Maar misschien moeten we wachten tot 2024 om ervan te genieten.

(embed)https://www.youtube.com/watch?v=CqY-j7tkeBg(/embed)

Bandai Namco heeft bevestigd dat de producent van de serie, Yasunori Ogura…zal aanwezig zijn bij de stroom. Het is misschien niet de grote onthulling voor de titel, maar we zullen zeker meer directe actie en details zien.

FromSoftware’s idee met deze titel is om alles wat ze geleerd hebben van het soulslike genre toe te passen, maar zonder van het thema af te wijken van de mecha franchise.

Zo zal Armored Core 6 baasgevechten hebben (hopelijk niet zo moeilijk als in Sekiro of Dark Souls), en ook een klassieke multiplayermodus (1v1).

Helaas is bevestigd dat de campagne zal exclusief voor één speler zijn. FromSoftware wil de nadruk leggen op de grootsheid van het verhaal en de missies, dus zal er geen co-op zijn.

Armored Core VI: Fires of Rubicon is momenteel in ontwikkeling bij FromSoftware, nadat ze ons allemaal verblind hebben met Elden Ring. Op dit moment is er nog geen releasedatum gespecificeerd; de titel zal beschikbaar zijn voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *