The Kid Laroi’s Wild Dreams: datum, missies en alles wat je moet weten over het nieuwe Fortnite-concert

The Kid Laroi’s Wild Dreams: datum, missies en alles wat je moet weten over het nieuwe Fortnite-concert

Fortnite heeft zijn eerste grote media-evenement van 2023 aangekondigd, midden in Seizoen 1 Hoofdstuk 4. De hoofdpersoon kenden we al, The Kid LAROIeen Australische rapper en songwriter die sinds zijn ontdekking in 2019 een fenomeen is geworden.

Maar het zal niet met een concert met vaste data, zoals eerder gebeurde met Ariana Grande of Travis Scott, maar met een “concert”.geluid en interactieve ervaring“die dit weekend debuteert maar beschikbaar is tot april.

We zullen dus veel langer dan normaal kunnen genieten van Kid LAROI’s muziek in Fortnite (inclusief. onuitgebrachte nummers), hoewel de missies en de wedstrijdbeker minder lang zullen duren.

Wat is Wild Dreams, Kid LAROI’s geluidservaring in Fortnite?

Deze ervaring vindt plaats in het cybernetische LAROI City, waar je een concert kunt bijwonen met bekende Kid LAROI-nummers en drie onuitgebrachte nummers, waaronder “Love Again”, dat op zaterdag 28 januari wordt uitgebracht.

Wild Dreams is de naam van een nieuw eiland in de creatieve modus, die zal beginnen op 28 januari om 00:00 CET (Spaanse schiereiland tijd) tot el 28 april om 00:00 CET.

Om ze in te voeren, vindt u hun Wild Dreams of The Kid LAROI box op het Discover scherm, of u kunt handmatig de eilandcode invoeren 2601-0606-9081.

Anderzijds zullen zij ook op dezelfde data het eiland lanceren Wild Dreams: Afterparty door The Kid LAROIwaarvan de eilandcode is 4294-0410-6136waar u een mix van zijn liedjes kunt beluisteren en meer te weten kunt komen over LAROI’s leven, zowel op als naast het podium.

Het eiland is gemaakt in samenwerking met Alliance Studios, Team Atomic en TheBoyDilly, en heeft een video geregisseerd door Adrien Wagner en geproduceerd door La Pac.

Merchandising, missies, LAROI cup…

Natuurlijk vind je ook veel meer dingen die te maken hebben met Kid LAROI, vooral bekend van zijn nummer Stay met Justin Bieber. Vanaf 27 januari kun je in de winkel verschillende skins en accessoires vinden.

Binnen de ervaringen kun je ook Wild Dreams missies voltooien, om gratis EP en speciale items te krijgen. Deze missies zullen alleen beschikbaar zijn tussen 28 januari en 4 februari.

Tot slot is er op dinsdag 24 januari een The Kid LAROI Cup, een toernooi in Zero Construction duo’s: als je tot de besten van de regio behoort, speel je een kostuum vrij als eerste.

Meer informatie over de Kid Laroi Cup en het evenement is te vinden op de Fortnite website. Vergeet niet dat het begint op zaterdag 28 januari om 00:00 CET, en duurt tot 28 april, hoewel de Cup eerder begint, op 24 januari, en de missies maar tot 4 februari duren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *