Nieuwe Dead by Dealight-codes voor januari 2023: hier zijn de gratis beloningen die je kunt krijgen

Nieuwe Dead by Dealight-codes voor januari 2023: hier zijn de gratis beloningen die je kunt krijgen

Het kan nooit kwaad om een spelletje Dead by Daylight. De release in 2016 op pc was zo succesvol dat Behaviour snel versies lanceerde voor PlayStation, Xbox en Nintendo Switch, wat geen verrassing is.

Na Dead by Daylight hebben titels als Friday the 13th: The Game, Dragon Ball The Breakers of het toekomstige The Texas Chainsaw Massacre de asymmetrische formule geïmiteerd, maar zonder hetzelfde succes te bereiken.

Deze zomer is het 7 jaar geleden dat Dead by Daylight uitkwam, maar het lijkt erop dat er geen tijd voorbij gaat voor deze multiplayer game. Nu beschikbaar nieuwe codes die je deze januari 2023 kunt inwisselen voor GRATIS prijzen.

Let op, in deze gids hebben we alleen de codes opgenomen die actief zijn, maar de komende dagen kunnen verlopen. Dit zijn alle actieve codes voor Dead by Daylight in januari 2023.

Januari 2023 codes en hoe ze in te wisselen

In Dead by Daylight zijn er een aantal zeer nuttige voorwerpen om vooruitgang te boeken. Enkele voorbeelden zijn Bloedpunten en Amulettendus het kan nooit kwaad om meer te krijgen door codes in te wisselen.

Ook andere codes geven outfits en kleding voor Dead by Daylight-personages. Wij herinneren u er ook aan dat is een iconisch spel voor de LGTBIQ+ gemeenschap..

Om een code op Dead by Daylight in te wisselen, hoef je alleen maar start het spel en ga naar de Shop tab.

Zodra u in de winkel bent, klikt u op Inwisselcode en voert u de code in die u wilt inwisselen. Accepteer de operatie en je krijgt de bijbehorende prijs.

Bericht: permanente codes kunnen worden ingewisseld wanneer u maar wilt, ongeacht of er al dan niet een x aantal jaren is verstreken sinds ze actief werden.

Dit zijn alle actieve Dead by Daylight codes in januari 2023bijgewerkt vanaf vandaag:

  • LUNAR: Top voor Nea Karlsson, broek voor David King en exclusief wapen.
  • LUCKY: Gestreepte top voor Jane en maanrattenhamer voor Hillbilly.
  • RABBIT: Maanrattenhoed voor Dwight en scarlet-edged wapen voor Spirit.
  • PRIDE2022: Amulet van Trots (permanent).
  • PRIDE: Rainbow Flag Amulet.
  • CAWCAWAmulet “Veren van Trots”.
  • Leuk: 69 bloedpunten (permanent).

Dit zijn alle actieve codes (vanaf 23 januari 2023) voor Dead by Daylight. Je kunt ze nu al inwisselen op elke versie van het spel, maar wie weet of ze morgen of overmorgen nog actief zijn.

Dead by Daylight is een betaald spel, maar je kunt er zonder extra kosten van genieten als je een Xbox Game Pass of PS Plus Extra/Premium abonnee bent.

Speel je Dead by Daylight? Dan raden we je aan deze artikelen op Hobby Consolas te bekijken: De 20 beste spellen waarin je de slechterik of schurk kunt zijn, Nieuw spel van de makers van Dead by Daylight, of Het nieuwe wezen dat Masahiro Ito voorstelt voor de titel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *