TT Games heeft LEGO Disney geannuleerd en het volgende spel wordt weer een LEGO Batman, volgens lek

TT Games heeft LEGO Disney geannuleerd en het volgende spel wordt weer een LEGO Batman, volgens lek

LEGO Star Wars De Skywalker Saga was een van de meest succesvolle games van vorig jaar: het kreeg geweldige recensies en verkocht tientallen miljoenen exemplaren, en staat op dit moment meestal in de bestverkochte gameslijsten voor alle platforms (inclusief Switch).

Het is echter geen rozengeur en maneschijn geweest voor de studio. TT Spelletjesdie het twee opeenvolgende jaren moest uitstellen, en periodes van voortdurende krapte doormaakte.

En hun toekomst is nog onzekerder. Hoewel ze uiteindelijk zullen blijven werken aan LEGO-spellen, is hun volgende spel niet erg vernieuwend: het wordt een LEGO Batman nieuw, volgens een lek… waarin staat dat ze een ambitieus spel van LEGO Disney.

Meer bepaald heeft een (vermeende) medewerker van TT Games verklaard dat het spel door LEGO Batmanen dat LEGO Star Wars The Skywalker Saga… De Mandalorian DLC. Maar geen LEGO Disney…

Zo had de geannuleerde LEGO Disney van TT Games eruit kunnen zien.

Dit gerucht komt voort uit opmerkingen in een Fanbyte-artikel uit januari 2022, waarin werknemers de incompetentie van het management van TT Games en de slechte werkomstandigheden aan de kaak stelden, wat resulteerde in voortdurende vertragingen en problemen bij de ontwikkeling van LEGO Star Wars (die we hier voor je samenvatten).

Wel, in de commentaren zei een vermeende TT Games werknemer, onder de naam Holy Pews, dat hun volgende spel is. LEGO Disneymet de codenaam Project Marley, een mash-up van vele klassieke Disney figuren, zoals Mickey Mouse, Pirates of the Caribbean, Maleficent, The Jungle Book en The Nightmare Before Christmas.… (en geen Marvel of Star Wars).

Maar in een nieuw commentaar, gepubliceerd afgelopen 13 januari (en ontdekt door est1992 op Resetera) zeiden ze dat de LEGO Disney game in 2022 was geannuleerd, deels omdat “het een shit show was”, en deels omdat het vergelijkbaar (maar slechter) was met Disney Dreamlight Valley.

Daarom heeft TT Games (en haar eigenaars WB Games) besloten het te annuleren en zich te richten op een nieuwe LEGO Batman game, evenals The Mandalorian DLC voor de nieuwste LEGO Star Wars (geen woord over of meer personages of nieuwe levels).

Stephen Sharples, een voormalig werknemer van TT Games, verwees rechtstreeks naar dit lek op Twitterom hem krediet te geven.

LEGO Disney zou ook de vierde game zijn die TT Games in de afgelopen drie jaar stilletjes heeft geannuleerd. Een zeer ambitieus spel dat de traditie van klassieke Disney figuren (die alleen in LEGO The Incredibles zijn verschenen) zou vieren, maar werd geschrapt.

Volgens een recensie van TT Games op GlassDoor (via Reddit) zou TT Games in feite alleen maar. LEGO spellen gebaseerd op IP’s van Warner.volgens de nieuwe richtlijn van Warner Bros. Discovery… die de deur sluit voor meer LEGO Marvel, LEGO Indiana Jones of LEGO Star Wars spellen…

…en maakt het waarschijnlijker dat de volgende LEGO games van TT Games DC Comics of Harry Potter zullen zijn. Had u graag een LEGO Disney gezien?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *