Bestel Kirby’s Return to Dream Land Deluxe nu bij GAME om een exclusieve poster cadeau te krijgen.

Bestel Kirby’s Return to Dream Land Deluxe nu bij GAME om een exclusieve poster cadeau te krijgen.

Nu beschikbaar boek de volgende release van Kirby op consoles van Nintendo dankzij het feit dat GAME heeft de pre-order van Kirby’s Return to Dream Land Deluxe voor Switch geactiveerd met gratis cadeau erbij.

Door uw exemplaar van deze port van de Wii platformer kunt u een spectaculaire exclusieve poster met motieven van zijn terugkeer naar moderne platforms cadeau krijgen.

Naast de bevestiging van de terugkeer van het spel, heeft Nintendo ook een nieuwe mogelijkheid voor Kirby’s Return to Dream Land Deluxe veiliggesteld die ook ongekend is in de originele Wii-versie.

Maak je klaar om een van de grote Nintendo Wii spellen met deze volgende Kirby’s terugkeer naar dromenland deluxe.

Het is nog niet te laat om nog drie vrienden te rekruteren, want samen gaan jullie een geweldige tijd beleven met al zijn proeven en minigames.

Deze verbeterde versie van Kirby’s Adventure Het heeft alles en je wilt het voor geen goud missen.

Alleen door Kirby’s Return to Dream Land Deluxe bij GAME te pre-orderen. zul je in staat zijn om een prachtige dubbelzijdige poster als exclusief geschenk; mis de jouwe niet en maak plaats in je kamer.

Met Kirby op de achtergrond is de ster zelfverzekerder dan ooit…

Speel lokaal met 3 andere spelers door de Joy-Con controllers te delen met karakters zoals Kirby, Meta Knight, King Dedede, en Waddle Dee Scarf….

Maar als je wilt, kun je ook allemaal als Kirby spelen, want dan heeft iedereen zijn eigen favoriete vaardigheid.

We kennen Kirby vanwege zijn beroemde absorptie- en kopieervermogen waarbij hij bijvoorbeeld Link simuleert met zijn zwaard of met zijn cowboyhoed en zweep.

In deze aflevering zien we zijn nieuwe Meca-kopieervermogen dat Kirby verandert in een robot die vliegt, aanvalt met zijn kanonnen of melee vecht om al zijn vijanden neer te maaien.

Maar buiten dit alles kun je ook een pauze nemen van alle actie en ontspannen met subgames voor maximaal vier spelers.

Naast sub-games bekend als Dojo Ninja en Samurai Kirbyzul je ook kunnen genieten van een gloednieuwe: Maglor’s Tearshunter!

Deze uitgave bevat ook subgames voor maximaal 4 spelers, zodat het plezier in het spel nooit ophoudt. Kirby-game keert nu terug naar Switch.

Dus nu weet je en blijf niet zonder je exclusieve dubbelzijdige poster GAME wanneer je Kirby’s Return to Dream Land Deluxe pre-ordert bij GAME die op 24 februari 2023 in de verkoop gaat.

Hobby Consola’s voor GAME

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *