Nieuw doel in FIFA 23: tips en trucs om je aan te passen en 5 goedkope doelspelers

Nieuw doel in FIFA 23: tips en trucs om je aan te passen en 5 goedkope doelspelers

Het is TOTY tijd, en daarmee komt de kans om onze gameplay te revolutioneren in FIFA 23 Ultimate Teamniet alleen met nieuwe kaarten, maar ook met nieuwe metastrategieën.

En meta is wat op dit moment werkt, wat ervoor gaat zorgen dat je wint en boven de rest uitsteekt in FIFA 23 Ultimate Team, en we gaan je een reeks tips geven die je nu al kunt gebruiken in je wedstrijden.

In aanvulling op de bovenstaande tips, willen we een aantal goedkope kaarten onder de 200.000 munten aanbevelen die je nu van de transfermarkt moet halen uit FIFA 23 Ultimate Team omdat ze zeer de moeite waard zijn.

Dus laten we je met deze gids een reeks metatips en -trucs en een reeks must-have kaarten voor FIFA 23 aanbevelen. Ultimate Team.

Nieuwe goal in FIFA 23: tips en trucs om je aan te passen en 5 zeer goedkope doelspelers.

Allereerst willen we het artikel beginnen met een paar aanbevelingen voor metatips en trucs die op dit moment heel goed werken en waarmee je heel gemakkelijk een paar wedstrijden kunt winnen:

  • Na de laatste update is het vleugelspel veel meer gestimuleerd, dus maak er het beste van want je gaat veel doelpunten en goede resultaten krijgen.
  • Om ervoor te zorgen dat je geen passes mist, moet je altijd passen in de richting waarin de speler kijkt.
  • Een heel eenvoudige manier om een doelpunt te maken is om met een van de beste spelers op de vleugel een voorzet te geven, en dan laag naar het midden van de tegenstander te passen zodat je beste afmaker op doel kan schieten, en geloof ons, veel doelpunten worden nu op deze manier gemaakt.
  • Probeer R1 plus driehoek, omdat het een krachtige pass is die op dit moment wordt gebruikt om verdedigingslinies en alle linies die de tegenstander op het middenveld opzet te doorbreken.

5 doelkaarten die je nu moet hebben in FIFA 23

Robertone (11.000 munten)

Kemen (10.000 munten)

Diatta (17.000 munten)

Dybala (30.000 munten)

Rashford (140.000 munten)

Daarom raden wij u aan gebruik te maken van al deze trucs en van de kaarten die we aanbevelen voordat ze de komende uren in prijs stijgen.

Speel je FIFA 23? In dat geval raden we je aan eens te kijken naar deze gidsen op Hobby Consolas: De 100 beste spelers in het FIFA WK 2022, Het beste startpakket voor Ultimate Team, Hoe scoor je doelpunten uit een hoekschop, of Hoe maak je het meest bedrogen schot in het spel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *