GoldenEye 007 voor N64 bevestigt releasedatum op Nintendo Switch Online en Xbox Game Pass deze week

GoldenEye 007 voor N64 bevestigt releasedatum op Nintendo Switch Online en Xbox Game Pass deze week

BijgewerktSlechts een uur na de aankondiging van Nintendo heeft Microsoft de release van Goldeneye 007 op Xbox Game Pass bevestigd op dezelfde dag, 27 januari 2023 (beschikbaar op Xbox One en Xbox X Series X|S).

Deze versie zal vrijwel identiek zijn aan die van de Nintendo 64-app op Switch, inclusief breedbeeldformaat. Maar deze zal ook 4K Ultra HD-resolutie en prestaties…echter, zal geen online modus hebbenalleen lokaal.

Spelers die een digitale kopie bezitten van Zeldzame herhalingde compilatie van 30 Rare spellen, kun je het spel gratis downloaden en genieten.

Origineel nieuwsEen van de beroemdste shooters aller tijden wordt eindelijk toegevoegd aan de N64 Virtual Console catalogus op Nintendo Switch. GoldenEye 007 voor de N64 komt over een paar dagen uit op de hybride, tot vreugde van de N64-fans. James Bond.

Na enige tijd geleden te zijn aangekondigd, heeft Nintendo eindelijk de lancering bevestigd op Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket. GoldenEye 007 komt naar Virtual Console op 27 januari en het doet dat met online multiplayer op sleeptouw. Bekijk de trailer:

GoldenEye 00 komt eindelijk naar Nintendo Switch

Stap in de wereld van de spionage als Bond in GoldenEye 007. Uw undercover operatie is om het GoldenEye satelliet wapen te stoppen op verschillende locaties over de hele wereld. Je infiltreert in ondergrondse bases, rijdt op een militaire trein en sluipt door de diepten van een dichte jungle.leest de synopsis.

Onderweg zal M je inlichten over je doelstellingen en Q zal je ondersteunen met een arsenaal aan gadgets, maar het uiteindelijke succes van de missie hangt af van jou alleen.

De Nintendo Switch Online-port + Expansion Pack bevat de multiplayer die destijds zo’n grote hit was, met lokale modus en online modus voor maximaal vier spelersexclusief voor deze editie.

GoldenEye 007 is een van de referentietitels van de Britse agent in de videogame wereld en een van de meest geliefde N64 spellen in die tijd. Het werd uitgebracht in 1997 door Rare. De Wii had ook een verbeterde editie.

Voor wie niet bekend is met het Switch Expansion Pack: deze extra service binnen het betaalde abonnement geeft toegang tot extra’s zoals Mario Kart 8 Deluxe – Extra Tracks Pass, andere N64-games of de Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise DLC.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *