Dead Space Remake bevestigt het bestaan van een nooit eerder vertoond einde als onderdeel van New Game +, dat ook andere nieuwe functies bevat

Dead Space Remake bevestigt het bestaan van een nooit eerder vertoond einde als onderdeel van New Game +, dat ook andere nieuwe functies bevat

In minder dan 24 uur begint een nieuwe horrorreis op de USG Ishimura. Bijna tien jaar na Dead Space 3 blazen de jongens van EA Motive de saga van Visceral Games nieuw leven in met een nieuwe versie van de horrorklassieker, waar we in 2008 van genoten. Dit is hoe het is Dead Space Remake.

Er is eigenlijk niets veranderd ten opzichte van de originele Dead Space. Dat is zeker, Isaac Clarke lijkt op Adam SandlerDe graphics zijn veel enger en in het algemeen ruikt alles nieuw in de Ishimura.

Dead Space Remake belooft een van de beste remakes ooit te worden, omdat het het originele materiaal zal respecteren terwijl het nieuwe gameplay features introduceert (zoals de zero-gravity camera).

En omdat het daar allemaal om draait, heeft EA Motive bevestigd dat de op trofeeën gebaseerde lekken waar waren. Dat wil zeggen, dat er inderdaad een alternatief einde komt.

Via een nieuwe officiële tweet gaan de makers van Dead Space Remake wat dieper in op wat het te bieden heeft Nieuw spel +een variant waar we van kunnen genieten nadat we het spel voor het eerst hebben gespeeld.

Nieuw spelnieuws +

Een paar dagen geleden lekte de volledige lijst met trofeeën voor Dead Space Remake op PS5, waarvan één hintte op het bestaan van een geheim einde, hoewel velen sceptisch bleven.

Nu kunnen we zeggen dat Dead Space Remake inderdaad een nooit eerder vertoond einde zal hebben. EA Motive heeft het bevestigd via het officiële Twitter account van het spelwaaruit blijkt dat het deel uitmaakt van New Game +.

Dead Space Remake zal New Game + Launch bevattenhoewel het natuurlijk nodig is om het spel minstens één keer te verslaan om toegang te krijgen tot de variant.

Wat is er nieuw? Nou, gelukkig weten we het al, en let op, want het belooft zelfs degenen die het originele Dead Space honderden keren hebben gespeeld te verrassen.

Om te beginnen, Nieuw spel + toont een totaal ander einde van Isaac Clarke’s reis.. We weten niet of het op zichzelf zal staan of dat het alsnog tot een vervolg zal leiden, zoals in het origineel het geval was.

Naast dit geheime einde zal Dead Space Remake spelers twee nieuwe mogelijkheden bieden: enerzijds zijn ze de spook necromorphseen nieuw soort vijand die het ons nog moeilijker zal maken (en nog enger belooft te zijn dan de normale).

Aan de andere kant hebben we het geavanceerde niveau 6 pakeen nieuwe outfit voor Isaac Clarke die zal bewijzen dat we tenminste één keer de USG Ishimura ramp hebben overleefd.

Gisteren onthulden we nieuwe details van de PS5-versie van de titel, die gebruik zal maken van DualSense haptics. En kijk uit, want de eerste fysieke exemplaren circuleren al in de VS…

Dead Space Remake is vanaf morgen beschikbaar, 27 januariin PS5, Xbox Series X|S en PC. Ter herinnering: het spel komt niet uit op PS4 en Xbox One, en als je het pre-ordert op Steam krijg je Dead Space 2 (het vervolg op het origineel) 100% gratis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *