Wie onthult als eerste zijn kaarten in Marvel Snap (en waarom dat er meer toe doet dan je denkt)

Wie onthult als eerste zijn kaarten in Marvel Snap (en waarom dat er meer toe doet dan je denkt)

Marvel Snaphet gratis te spelen mobiele kaartspel met Marvel-personages en de regisseur van Hearthstone, blijkt een grote hit te zijn, dus blijven we de basis bijspijkeren in deze Marvel Snap-gidsen? waar je misschien meer van leert dan je denkt.

Bijvoorbeeld, je hebt misschien nooit overwogen… wie zijn kaarten als eerste onthult in Marvel Snapof je hebt er nooit over nagedacht.

Maar weten wie het eerst zijn kaarten laat zien in Marvel Snap is iets dat cruciaal kan zijn in een spel, bijna zonder dat je het beseft. In deze gids leggen we uit wat er bij komt kijken…

Wie onthult als eerste zijn kaarten in Marvel Snap

Marvel Snap spellen bestaan uit 6 beurten, waarbij het doel is om aan het eind van beurt 6 de hoogste score op drie locaties te hebben. Hoewel het er uiteindelijk niet toe doet wie er wint, is het wel van invloed op wie als eerste zijn kaarten onthult.

In Marvel Snap, wie “voor” ligt in het spel, d.w.z. wie de meeste locaties heeft gewonnen, onthult als eerste zijn kaarten.. En als het gelijkspel is, zoals meestal het geval is, zal hij “winnen”. degene met het hoogste aantal punten bij elkaar opgeteld wint..

Als er toch een gelijkspel ontstaat (ook op punten), wordt dit willekeurig gekozen (zoals ook in beurt 1).

In elk geval kun je elke beurt zien wie het initiatief krijgt door naar de namen van de spelers boven in het scherm te kijken: degene die een beetje schittert, onthult het eerst.

Waarom het belangrijk is om eerst te onthullen in Marvel Snap

In het algemeen is het altijd beter om eerst te onthullen in Marvel Snap. Er zullen beurten zijn waarin het niet uitmaakt, maar sommige vaardigheden kunnen worden beïnvloed door wat de tegenstander voor zich heeft, vooral als het Reveal-kaarten zijn.

Cosmobijvoorbeeld, is een kaart met een onthullingseffect dat, wanneer hij wordt onthuld, voorkomt dat onthullingseffecten op die plaats worden geactiveerd. Als het als eerste wordt onthuld, kan het je hele spel verpesten.

Een ander belangrijk detail is dat uw eigen kaarten worden onthuld in de volgorde waarin u ze op tafel legt.. Iron Fist heeft een Reveal effect dat de volgende kaart die je speelt naar links verplaatst. Dit kan een kaart uit de volgende beurt zijn, of een kaart uit die beurt als je meerdere kaarten hebt gespeeld.

Dus, als je doel is om Iron Fist te gebruiken om een kaart te verplaatsen die er baat bij heeft om verplaatst te worden, zoals Gierdie 3 punten krijgt, of Multiple Mandie gedupliceerd wordt als hij beweegt, zorg ervoor dat je eerst Iron Fist plaatst, en dan degene die je wilt.

Hier laten we je achter met de complete gids voor Marvel Snap, het gratis te spelen kaartspel op iOS en Android, en andere artikelen zoals de beste startkaarten, hoe je kaarten krijgt zonder te betalen, Nick Fury of Zero meta-decks, de beste strategieën om af te leggen, hoe je Season Pass-kaarten krijgt zonder te betalen of het beste Guardians of the Galaxy-deck.

Voor meer informatie leggen we hier uit wat de beste kaarten zijn om mee te beginnen, credits en goud, de beste manier om goud uit te geven, alle kaartvaardigheden en hoe je je collectie in een hoger niveau kunt brengen, en 5 trucs voor gevorderde spelers om onder de knie te krijgen.

We vertellen je ook de beste kaarten met kosten 1, de beste kaarten met kosten 3, hoe je het Control Sera deck gebruikt, wat is en hoe je moet Snappen, hoe locaties werken en hoe je nieuwe varianten krijgt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *