Koop de nieuwe Joe And Mac Caveman Ninja T-Rex Edition bij GAME voor €29,99 alleen vandaag met hun flash sale!

Koop de nieuwe Joe And Mac Caveman Ninja T-Rex Edition bij GAME voor €29,99 alleen vandaag met hun flash sale!

Met Nieuwe Joe en Mac Caveman Ninja T-Rex Editie markeert de terugkeer van Joe & Mac Caveman Ninja in PS4PS5, PS5, Switch en PC en nu dankzij GAME kun je het alleen vandaag kopen voor 29,99€.

Het is koopjesvrijdag en het lichaam weet het, maar wist u dat er een nieuwe op komst was? retro-aanbod? Nou, laat hem wakker worden, laat hem Joe & Mac zijn klaar om terug te komen met een schone stok.

Wees meer dan welkom op de prehistorische jungle met Joe en Machoewel in een iets andere vorm dan de terugkeer die enkele jaren geleden in de vorm van havens te zien was.

En als je een nostalgische gamer bent, heb je geluk, want – zolang de voorraad strekt – kun je deze versie van het spel kopen in de GAME-winkels.

Deze speciale prijs zal zowel in persoon als op hun website beschikbaar zijn. Nieuwe Joe en Mac Caveman Ninja T-Rex Editie kopeneen arcade actie-platformer remake trouw aan het originele spel

Met veel dinosaurussen, vleesetende planten uit het Jurassic-tijdperk en volledig vernieuwde graphics wordt een klassieker die velen zich al herinneren weer in actie gebracht.

Nieuwe Joe And Mac Caveman Ninja T-Rex Edition te koop bij GAME

Nu, wat is inbegrepen in deze Nieuwe Joe en Mac Caveman Ninja T-Rex Editie? Voorlopig verzekeren wij u dat Nieuwe Joe And Mac Caveman Ninja voor PS4, PS5 of Switch 100% zeker.

Hieraan moet nog een aantal extra’s worden toegevoegd die bij elke versie van het spel worden geleverd:

  • Stickervellen exclusief voor deze editie.
  • Een exclusieve 3D sleutelhanger.
  • Exclusieve postkaartenset.

Herbeleef het verhaal met Joe & Mac, 2 jongens die in een vredig en cool dorp wonen, totdat een stel neanderthalers alle vrouwen in het dorp van hen afpakte.

Nu is het aan Joe & Mac om ze allemaal te redden en het op te nemen tegen dodelijke dinosaurussen en vleesetende planten in dit grappige en kleurrijke Jurassic-tijdperk actieplatformspel.“.

Dus nu weet je het, profiteer van deze geweldige flash sale van GAME en krijg Nieuwe Joe en Mac Caveman Ninja T-Rex Editie alleen vandaag £29.99 of zolang de voorraad strekt.

Hobby Consola’s voor GAME

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *