10 geweldige PC en Steam Deck games, sommige zeer lang en herspeelbaar, met een grote korting om veel te spelen en weinig uit te geven

10 geweldige PC en Steam Deck games, sommige zeer lang en herspeelbaar, met een grote korting om veel te spelen en weinig uit te geven

Ook deze week hebben we weer 10 koopjesgames voor PC of Steam Deck geselecteerd om het weekend optimaal te beginnen. Tussen de sappige aanbiedingen in de winkel van Valve zijn echte koopjes te vinden, zoals degene die we je deze week brengen.

Sommige zijn titels van de Lunar New Year aanbiedingen op Steamdie nog steeds lopen, met kortingen van bekende uitgevers zoals Sega, Capcom en anderen.

Bovendien hebben velen van hen zijn niet alleen zeer goedkope koopjes, maar ook vrij lange of herspeelbare titels.mede dankzij hun online modes of zeer lange campagnes.

Deze keer zijn het 10 geweldige games waaronder bekende namen, klassiekers en enkele indiegames die je niet mag missen. En het beste van alles: ze zijn verkrijgbaar met kortingen tot 90% korting.

Dat betekent dat u uw handen kunt leggen op deze spellen voor minder dan 10 euroeen cijfer om rekening mee te houden met de hoeveelheid geweldige spellen in deze lijst. U zult zeker iets vinden dat uw aandacht trekt.

Op zoek naar een nieuw spel voor je PC of Steam Deck? Hier gaan we: dit zijn de 10 zeer goede en gevarieerde spellen die goedkoop zijn op Steamen waarmee je thuis warm blijft dit weekend.

10 geweldige PC en Steam Deck games tegen spotprijzen om januari vaarwel te zeggen:

Titanfall 2

Hoewel Respawn de Titanfall-saga al lang geleden heeft verlaten om zich te richten op Star Wars en Apex Legends, is het nog steeds mogelijk om te ontdekken een van de beste FPS aller tijden. We hebben het natuurlijk over Titanfall 2, waarvan de campagne misschien wel een van de beste is die we ooit hebben gespeeld.

Titanfall 2’s multiplayer is nog steeds actief (hoewel de servers van tijd tot tijd plat gaan), maar we kunnen niet stoppen met het aanbevelen van de aankoop voor slechts 2,99 euro (90% korting) op Steam. Je ontdekt een first-person sci-fi actiegame.

Titanfall 2 Review

Dragon’s Dogma: Dark Arisen

Capcom’s typische westerse RPG. Dragon’s Dogma Dark Arisen mag dan al een paar jaar oud zijn, het is nog steeds even goed als op dag één. Je vindt er een geweldig rollenspel vol monsters, draken, verschillende klassen en een enorme fantasiewereld.

Het bijzondere van Dragon’s Dogma is dat je je niet alleen op je personage moet richten, maar ook op hoe beheer je je bondgenotenzowel offensief als in niveau vooruitgang. Een moderne klassieker in het genre, die je voor 4,79 euro (84% korting) op Steam kunt krijgen.

Dragon’s Dogma Dark Arisen Review

Devil May Cry 5

Hou je van hack en slash spellen? Dan is Devil May Cry 5 het kroonjuweel van het genre (met toestemming van Bayonetta 3). Capcom’s titel is nog steeds de benchmark als het gaat om actiegamesmet een onmetelijke Dante en tonnen gevechten die je je voor altijd zult herinneren.

Natuurlijk raden we aan om Devil May Cry 5 met een controller te spelen, of, bij gebrek daaraan, op Steam Deck…. Het spel van Capcom werkt geweldig op het hybride systeem van Valve, zoals je hierboven kunt zien. Koop hem voor slechts €9,89 (67% korting) op Steam.

Devil May Cry 5 Review

Star Wars Battlefront II (2017)

Als je een Star Wars fan bent of op zoek naar een goede multiplayer FPS, dan is dit je beste gok. Ja, het is waar dat Star Wars Battlefront II geen nieuwe inhoud meer krijgt, maar het is mogelijk… het beste oorlogsspel gebaseerd op George Lucas’ franchise dat we ooit gezien hebben.. En dat zal zo blijven (voorlopig).

Het begin was niet gemakkelijk, maar Star Wars Battlefront II is uitgegroeid tot een een must-have in het galactische universum. Je kunt een groot aantal multiplayermodi spelen (inclusief heldengevechten) en ook de campagne. Koop het voor €4,79 (88% korting) in de Celebration Edition op Steam.

Star Wars Battlefront II Review (2017)

Bully: Scholarship Edition

Een klassieker die altijd een plezier is om opnieuw te bezoeken (en nog meer als het je eerste keer is). De school GTA, officieel bekend als Bully: Scholarship Edition, is Rockstar’s uitstekende en hooligan spel. die midden jaren 2000 schitterde op de PlayStation 2, Xbox 360, Wii en PC.

En nu kunt u genieten van zijn beste versie op Steamvoor een onklopbare prijs van 3,49 euro (65% korting). Als je een van degenen was die zich op school misdroeg en niet ophield met grappen uithalen, zal Bully je bij veel gelegenheden uit je stoel doen springen… Ook als je de nerd van de klas was.

Bully met Unreal Engine 5 is zo geweldig en punk als je ooit zult zien

Resident Evil Remake

Een klassieker onder de klassiekers, wiens remake? is ook een klassieker. Zo is het nu eenmaal Resident Evil, de legendarische survival horror van Capcom… wat nog steeds een van de grote spellen in het genre is. Je hebt het bijna zeker al eens gespeeld, maar als dat niet zo is, is dit een gouden kans.

Resident Evil Remake kwam voor het eerst uit in 2002, maar meer dan 20 jaar later blijft het spel verbazen met zijn sfeervolle horror en lichtsysteem. Verdiep je in de Spencer Manor met Jill en Chris voor slechts 4,99 euro (75% korting) op Steam.

Resident Evil HD Remaster Review

Two Point Ziekenhuis

Je bent misschien bang om naar de dokter te gaan, maar alles is veel leuker in Two Point Hospital. Het was een van de grootste verrassingen van 2018, die zelfs een paar maanden geleden had een vervolg gericht op universiteitenen het kan nooit kwaad om deze geweldige management simulator te spelen.

Two Point Hospital biedt ons om het best mogelijke ziekenhuis binnen de provincie te ontwerpenen onderzoek naar nieuwe ziekten en onze patiënten en medewerkers in de best mogelijke omstandigheden houden. Het zal niet gemakkelijk zijn, maar er toegang toe krijgen voor €8,74 (75% korting) wel.

Two Point Hospital Review

Een uitweg

Voordat hij de wereld verblindde met It Takes Two, leverden Josef Fares en zijn studio Hazelight een uitstekend coöperatief avontuur dat zich afspeelt in de gevangenis. Dit is A Way Out, een uniek spel dat alleen met een tweede speler gespeeld kan worden.en die put uit klassiekers als Prison Break.

Het is waar dat het coöperatieve karakter niet iedereen zal aanspreken, maar we beloven je dat A Way Out bijna iedere speler met open mond zal laten staan. Jouw missie is om ontsnappen uit de gevangenisen daarvoor heb je constante hulp nodig… en natuurlijk kun je het voor 5,99 euro (80% korting) op Steam krijgen.

Recensie van A Way Out

Street Fighter V

Terwijl we wachten tot Street Fighter 6 in de winkels ligt, kan het geen kwaad om op te warmen met Street Fighter V, de nieuwste aflevering in Capcom’s vechtsaga.. Het was misschien niet het verwachte spel bij de lancering, maar het is geleidelijk verbeterd tot een geliefd spel.

In Street Fighter V ben je getuige van de meest spectaculaire gevechten, met een cast van maximaal 16 karakters, een groot aantal levels, verhaallijnen voor elke vechter en een volledige multiplayer modus. En ja, het werkt perfect op Steam Deck. Kick some ass voor €4,99 (75% korting) op Steam.

Review Street Fighter V

Weg 96

Gisteren kondigden DigixArt en Ravenscourt een prequel aan van Road 96, een geweldige indie die ons in 2021 wegblies. Je vindt er geen actie of spectaculaire graphics, maar wel een zorgvuldig opgebouwd verhaal met inspiratie van Tarantino en de gebroeders Cohen. wat zeer de moeite waard is.

Road 96 is geen spel voor iedereen, maar als je van road movies, goede verhalen en rustige ervaringen (dialogen, puzzels…) houdt, moet je het zeker proberen. En een advies: als het op Steam Deck is, des te beter.. Haal hem voor slechts 7,98 euro (60% korting) op Steam.

Beoordeling van Road 96

Zoals je ziet, is het bijna onmogelijk om deze 10 geweldige games voor PC en Steam Deck te weerstaan die beschikbaar zijn tegen zeer lage prijzen, tussen 2,99 en 9,89 euro. in de kleppenwinkel.

Ze zijn allemaal compatibel met Steam Deck, dus als je het hybride systeem hebt, zul je er zonder problemen van kunnen genieten. Haast je, want sommige zijn volgende week niet meer te koop.

Valt dit je op? goedkope en lange spellen voor PC en Steam Deck? Tuurlijk wel, en je kunt ook genieten van de beste campagne in de geschiedenis van shooters voor slechts 2,99 euro (je weet wel over welk spel we het hebben).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *