Forza Motorsport naar verluidt uitgesteld tot 2023, zegt insider

Forza Motorsport naar verluidt uitgesteld tot 2023, zegt insider

Microsoft kan Forza Motorsport voor Xbox en PCstelt een insider. De set van auto’s net gespot op de Xbox Developer_Direct zou pas begin 2023 komen.

Het bedrijf kondigde het spel in juni 2022 aan dat het in het voorjaar van 2023 dit jaar zou uitkomen met een hakkelend realisme, en bevestigde apart dat het gepland voor de eerste helft van het jaar.

Maar tijdens de conferentie werd de laatste update van de Turn 10 Studios’ spel werd pas bevestigd voor een geplande release in 2023.

Heeft dit zelf alarmbellen doen rinkelen? Ja. Is het mogelijk dat ze nog niet te nat willen gaan, en hun releases voor het hele jaar willen specificeren aangezien ze Redfall en Starfield aan de horizon hebben? Ook.

Na het evenement, de journalist Jeff Grubb van Giant Bomb zei dat hij de bevestiging heeft gekregen dat het is uitgesteld tot de tweede helft van het jaar.

Wat ik hoor – ik voel me best goed nadat ik het vandaag voor het eerst heb gevraagd – is dat het erop lijkt dat Forza later dit jaar komt.

En het zal waarschijnlijk niet in de eerste helft van het jaar zijn.“, merkte hij op. Hieraan voegde hij toe: “Het tijdschema dat ik hoor voor Forza is een Q3 en misschien zelfs iets daarna.“.

Forza Motorsport gaat naar de zomer of verder

VGC heeft contact opgenomen met Microsoft om te vragen of het spel nog steeds gepland staat voor een release in de eerste helft van 2023, zoals vorig jaar aangekondigd.

Wat nu al duidelijk is, is dat de technische specs zijn bevestigd op de Xbox X Series en S Series, samen met een nieuw sociaal element om de beste versie als piloot naar voren te brengen.

Andere nieuwe Forza Motorsport details zijn volledige dag/nacht cycli, real-time Ray Tracing, variabel weer en meer.

Men moet niet vergeten dat Starfield wel een uitstel had om het juiste te doen, hoewel een soortgelijke nu het gerucht gaat, maar tot nu toe hebben ze alleen gesproken over teruggaan naar de klassieke conferentie in LA deze zomer.

Ondertussen zijn de Forza Motorsport ondersteuningspagina onlangs bijgewerkt, bevestigt dat de Xbox X|S Series en PC spel kan ook spelen op de Xbox One in zijn cloud-versie..

Forza Motorsport is vanaf de grond opgebouwd om de volledige kracht en prestaties van de Xbox X-serie X|S-consoles te benutten voor onze mooiste en technisch meest geavanceerde game tot nu toe.“, staat er.

Hoewel er geen native Xbox One-versie is, kunnen de spelers ervan in de cloud spelen via Xbox Cloud Gaming dat is inbegrepen in Xbox Game Pass Ultimate.“.

Hoewel Forza Motorsport heeft mogelijk zijn lancering uitgesteld tot 2023.Maar het is nog steeds gepland voor dit jaar, en dat is een goede zaak.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *