Dying Light 2 heeft “een paar verrassingen” in zijn eerste jubileum livestream

Dying Light 2 heeft “een paar verrassingen” in zijn eerste jubileum livestream

Het is binnenkort een jaar geleden dat Dying Light 2 op de markt kwam in PCSteam Deck, PS4PS5, PS5, Xbox en Switch. Techland weet dit -duidelijk- dus anticipeert hij op “enkele verrassingen“voor de wedstrijd in een speciale live-uitzending voor de gelegenheid.

We staan dus al een beetje met onze mond vol tanden, vooral als het gaat om wat voor verrassingen er zijn en wat er gepland is om het jaar sinds de Dying Light sequel op consoles en pc is uitgekomen te vieren.

De ontwikkelaar heeft een viering van de eerste verjaardag van Dying Light 2 met een speciaal live-evenement op 31 januari, zoals te zien is in een tweet van het thema.

Ze citeren het officiële account van het spel: “Nu de eerste verjaardag van Dying Light 2 nadert, willen we jullie, onze community, uitnodigen voor een livestream op 31 januari om 20.00 uur.

We delen wat herinneringen, praten over de toekomst en hebben een paar verrassingen in petto.“Helaas hebben ze niet geanticipeerd op waar het om gaat.

Deze livestream wordt gehouden op het officiële Twitch-kanaal van de studio en naast de verrassingen waar ze het over hebben, is het mogelijk dat we een voorproefje krijgen van de komende Dying Light 2 DLC.

Het parkour van het spel zal niet het enige spannende zijn.

De laatste en meest recente inhoud van het spel is de uitbreiding Bloody Ties, omdat deze weigert een gewone gladiatoren-DLC te zijn.

Hoewel het een vertraging had is het sinds november eindelijk beschikbaar op alle platforms, sindsdien is er een diepgaand verhaal en meer dan zes uur aan nieuwe content.

Dying Light 2: Bloody Ties is veel meer dan een gevechtsarena, de Carnage Hall is een bloederig gladiatorisch spektakel.

Een voormalig operagebouw omgebouwd tot gevechtsarena, waar je vecht tegen de geïnfecteerden en andere mededingers. Nieuwe soorten vijanden zoals Gorilla Demolisher, Cataclysm of Grenadier wachten daar op je.

Je moet nieuwe wapens gebruiken zoals Carnage Manicaomdat de “Carnage Manica” een “speciaal schild” is dat de sterkste slagen kan weerstaan.gladiatoren circus“is het decor voor een nieuw verhaal over macht en wraak.

Hierin gaan we nieuwe menselijke personages ontmoeten met rijke persoonlijkheden en complexe relaties: Astrid (de manager van Carnage Hall), Ciro (een jonge en enthousiaste vechter) en Skullface (de brute kampioen van de arena).

Dying Light 2 Blijf menselijk is beschikbaar op PC (Steam, Epic Games), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox X Series X|S: “Een geweldig rollenspel, met een zorgvuldig opgebouwd verhaal, unieke navigatie- en gevechtsmechanismen, en een angstaanjagende setting.

Dying Light 2 is een kolossaal spel dat een benchmark van het genre zal worden, wat betreft de beslissingen van de speler“, is wat u kunt lezen in onze recensie van Techland’s spel.

Nu dan, dat Dying Light 2: Stay Human krijgt “een paar verrassingen” in zijn eerste jubileum livestream laat je verlangen naar meer, maar gelukkig komt het over een paar dagen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *