Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp’s eShop listing is bijgewerkt en pre-orders zijn binnenkort beschikbaar, Nintendo Direct binnenkort?

Advance Wars 1+2 Re-Boot Camp’s eShop listing is bijgewerkt en pre-orders zijn binnenkort beschikbaar, Nintendo Direct binnenkort?

Nintendo bereidt de dubbele remake van de eerste twee Advance Wars games, oorspronkelijk uitgebracht op Game Boy Advance, voor op Switch. Getiteld Advance Wars Re-Boot Camp 1+2zou in april 2022 uitkomen… maar Nintendo heeft het op het laatste moment uitgesteld vanwege de Oekraïense oorlog (het is een oorlogsspel).

Sindsdien is de release ervan in het ongewisse, maar na zoveel onzekerheid, het kan heel dichtbij zijn. Verschillende aanwijzingen in de eShop voor Switch interne wijzigingen in haar bestand onthult, en dat reserveringen zijn binnenkort weer open

… wat ook suggereert dat er zeer binnenkort een Nintendo Direct presentatie zal zijn, iets wat altijd regelmatig voorkomt in de maand februari, om de Switch release line-up voor de komende maanden van 2023 vast te stellen (die zal draaien rond Zelda Tranen van het Koninkrijk).

Interne eShop veranderingen leiden ertoe dat we binnenkort een Nintendo Direct verwachten

Op de Famiboards forums heeft een gebruiker ontdekt dat de tabbladen voor zowel Advance Wars Re-Boot Camp als Zelda Tears of the Kingdom zijn bijgewerkt, met nieuwe NSUID’swat betekent dat de reserveringen binnenkort worden geopend.

Anderzijds kan de gebruiker Markomaro zegt op Twitter dat de listing van het spel op Nintendo of Europe de Advance Wars boxart van het spel heeft verwijderd, nog een indicatie dat ze werken aan hun listing en heel dicht bij het aankondigen van nieuws over de release van het spel zijn. Maar komt het nog steeds in fysiek formaat?

Sommige insiders beweerden dat Nintendo van plan was om Advance Wars eindelijk in beperkte vorm, zonder veel marketing, uit te brengen voor toespelingen op de oorlog vermijdendie een jaar later nog steeds woedt in Oekraïne.

De Advance Wars saga is het werk van Intelligente systemenbeter bekend als Fire Emblem. Deze remake werd gedaan door een andere studio, het Britse WayForward…wiens spel al een jaar in de la ligt te wachten op het juiste moment voor Nintendo, de uitgever, om het uit te brengen (iets wat gemeengoed lijkt te zijn voor het bedrijf). Hopelijk komt er volgende week een Nintendo Direct!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *