Hogwarts Legacy bevestigt dat u deze twee veranderingen niet meer kunt aanbrengen na het voltooien van de openingsceremonie.

Hogwarts Legacy bevestigt dat u deze twee veranderingen niet meer kunt aanbrengen na het voltooien van de openingsceremonie.

Klaar voor Hogwarts Legacy? Het spel gebaseerd op de saga Harry Potter saga leidt al snel tot PS4PS5, PS5, Xbox, Switch, PC en Steam Deck. Het is echter niet mogelijk om twee wijzigingen aan te brengen na het voltooien van de eerste ceremonie.

En het is duidelijk dat dit in alle opzichten een magisch avontuur is, vooral omdat bevestigd is dat het meer dan 100 zijmissies biedt die het hoofdverhaal kunnen beïnvloeden.

Naast het nieuws dat de meest herinnerde spreuk uit de Harry Potter PS1 spellen op Hogwarts Legacydus dat is des te meer reden om het te spelen.

Het is duidelijk dat de Hogwarts Legacy videospel wordt een hit bij de lancering. en de release ervan wordt door velen met spanning afgewacht, maar het officiële account van het spel waarschuwt dat beslissingen zorgvuldig moeten worden overwogen.

Het komt allemaal omdat een Twitter-gebruiker hetzelfde Twitter-account een belangrijke vraag stelde: “Kun je een andere stok kiezen als je niet tevreden bent met degene die je hebt gekregen?“omdat dit een zeer belangrijke kwestie is.

Afgezien van het feit dat het spel al beschikbaar is voor pre-order bij GAME en een zeer iconisch gebied van de saga niet in het spel zal zitten, zijn dit soort dingen goed om te weten.

Uniformen zijn een ander verhaal, maar kijk uit voor de gemeenschappelijke ruimte.

We willen graag bevestigen dat je zowel je toverstok als je Huis in het spel kunt veranderen tijdens de desbetreffende ceremonies.“, bevestigt de rekening met een antwoord.

Maar als je ze eenmaal hebt geselecteerd, kun je ze niet meer veranderen voor dat personage.“Dat is logisch, want het zijn twee persoonlijke dingen die het begin van je magische schooljaar markeren, hoewel je maximaal vier verschillende karakters kunt laten opslaan.

Daarnaast zien we ook de aanwezigheid van Hippogriffs in het spel, want er staat deze tweet: “Ga je het vertrouwen van een Hippogriff winnen?“.

Vertegenwoordigd in de Harry Potter wereldDe Hippogriff is een magisch wezen met de voorpoten, vleugels en kop van een reusachtige adelaar en het lichaam, de achterpoten en de staart van een paard.

Het lijkt sterk op een ander magisch wezen, de griffioen, waarbij de rug van het paard de rug van de leeuw vervangt.“.

Vergeet niet dat ze zeer defensief kunnen zijn tegenover degenen die in hun vertrouwen zijn, hoewel ze ook veel zullen aanvallen als ze het helemaal niet duidelijk zien als je er een nadert.

De cinematics maken duidelijk wat het beoogt te zijn, terwijl het artbook nog op het net is uitgelekt. Voorlopig heeft de regisseur zich uitgesproken over de controverse rond J.K. Rowling.

Nu bekend is dat in Hogwarts Legacy kun je niet meer veranderen na de openingsceremonie.Zijn je keuzes duidelijk?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *