Koop de ADEC NEO JR gamestoel voor € 59,99 bij GAME winkels dankzij hun nieuwe beperkte aanbieding.

Koop de ADEC NEO JR gamestoel voor € 59,99 bij GAME winkels dankzij hun nieuwe beperkte aanbieding.

Normaal gesproken, GAME-winkels zijn gewend unieke aanbiedingen te lanceren die maar een paar dagen duren. Vandaag brengen we u een van die flash sales die maar een paar dagen duren. zal beschikbaar zijn tot 2 februari of zolang de voorraad strekt.

Denkt u erover uw set-up te vernieuwen en wilt u met een goede beginnen? gamestoel? Welnu, mis deze aanbieding niet die nu beschikbaar is in de GAME winkels en op GAME.es, die nu korting geeft op een van de stoelen uit het assortiment producten en accessoires waarmee je optimaal van videogames kunt genieten.

GAME’s nieuwe gamestoel aanbieding

ADEC NEO JR gamestoel is nu van jou voor 59,99 euro dankzij deze unieke promotie waarmee u 20 euro kunt besparen op de oorspronkelijke prijs, 79,99 euro. Nu is het tijd voor verandering.

De ADEC NEO JR gaming stoel heeft veel kenmerken die het een product maken met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Hier laten we u alles wat het bevat in termen van comfort en design:

Om een goede houding te bevorderen heeft de ADEC NEO JR uitschuifbare gestoffeerde armen, is hij in hoogte verstelbaar door middel van een gascilinder en heeft hij een versterkte wielbasis en is hij uiteraard draaibaar.

Qua design is het voorzien van een gevlekte antracietgrijze stof en decoratief borduurwerk op de bovenkant van de rugleuning.

Dus nu je het weet, kun je niet aarzelen om de ADEC NEO JR gaming stoel voor 59,99€ in handen te krijgen in GAME winkels en GAME.es nu hij in de aanbieding is. Vergeet niet dat deze flitsverkoop slechts beschikbaar is tot 2 februari 2023. Profiteer nu!

Hobby Consola’s voor GAME

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *