Gigi Becali, groot nieuws voor FCSB-fans! Verplaatst het team naar Ghencea voor de derby tegen Dinamo!

Gigi Becali, groot nieuws voor FCSB-fans! Verplaatst het team naar Ghencea voor de derby tegen Dinamo!

Gigi Becali heeft gezegd dat FCSB mogelijk terugkeert naar het Ghencea stadion voor de Super League derby tegen Dinamo.

De grote wedstrijd staat gepland in de tweede ronde van het Superliga seizoen.

De zakenman beweert dat hij de hulp zal krijgen van Marcel Ciolacu, die premier werd en die in het verleden de FCSB-eigenaar beloofde dat hij zou regelen dat de vice-kampioen toegang zou krijgen tot de Ghencea-arena.

Gigi Becali, groot nieuws voor FCSB-fans! Verplaatst de ploeg naar Ghencea voor de derby tegen Dinamo!

“Ik denk dat we in Ghencea zullen spelen, ik weet het niet (n.r. Heb je hier aanwijzingen voor?) Ja. Nu ben ik niet bang meer, want Ciolacu is nu premier. Hij heeft beloofd, hij heeft gedaan wat hij tot nu toe kon doen, en nu hij premier is, heeft hij geen excuus meer. Nu kan hij niet meer zeggen: “Wacht, meneer, ik heb gedaan…”, niet meer, papa, nu ben je premier, wat je hebt beloofd, je hebt gedaan wat je hebt gedaan, nu kun je bevelen geven. Waarom? Hij staat daar onder je, de minister van “Leger” staat daar naast je, op de regeringsvergadering en jij zegt: “Hé, wat doe je? Ik heb iets beloofd”. Dus ik heb er geen emoties meer over, want hij is een man van eer. Hij is geen Shakespeare, maar hij is een man van eer.

(n.r. verwacht je geen gewelddadige reacties van CSA Steaua fans?) Dat interesseert me niet, ik ga in de eerste plaats niet naar de wedstrijd en in de tweede plaats moeten de autoriteiten hun werk doen, want we zijn niet op het veld, ik bedoel we zijn niet in de jungle. Als we wel in de jungle zijn, dan is dat het, laat ze doen wat ze willen. Ik weet dat ik me met mijn eigen zaken bemoei, ik kijk tv. Ik weet dat ik de wetten respecteer, ik betaal belasting,” vertelde Gigi Becali aan ProSport Live.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *