EXCLUSIEF | Het kleine meisje van wereldkampioen kickboksen Claudiu Bădoi, geslagen door een lid van een clan in Militari. Het kind heeft een psycholoog nodig

EXCLUSIEF | Het kleine meisje van wereldkampioen kickboksen Claudiu Bădoi, geslagen door een lid van een clan in Militari. Het kind heeft een psycholoog nodig

Het kleine meisje en de vrouw van kickbokser Claudiu Bădoi werden in elkaar geslagen in een park in de wijk Militari in Boekarest na een woordenwisseling tussen spelende kinderen. Nadat hij tussenbeide was gekomen om het conflict op te lossen, bracht de beroemde sportman zijn kind naar het ziekenhuis en ging vervolgens met zijn gezin naar het 21 Politiebureau.

Tweevoudig wereldkampioen en met honderden gewonnen wedstrijden in binnen- en buitenland is Claudiu Bădoi, die de ringnaam “Prince” gebruikt, een van de beroemdste kickboksers van Roemenië. Bădoi komt oorspronkelijk uit het district Teleorman, maar woont al jaren in het Militari district van het 6e district van Boekarest.

Op maandagavond, terwijl hij aan het trainen was met zijn vrouw Georgiana, ging een vriendin van de familie met hun dochter naar een park in het complex waar ze wonen. Op een gegeven moment liet de vrouw het meisje achter om met de andere kinderen te spelen en ging naar een nabijgelegen winkel om wat boodschappen te doen.

Ondertussen raakten de kinderen slaags en de moeder van één van hen sloeg Bădoi’s dochter gemeen. Als gevolg van de klappen liep het kind verwondingen op aan haar hoofd en benen.

Claudiu Bădoi vertelde Gândul, dat hij op de sportschool was toen de vrouw die met zijn dochtertje was uitgegaan hem belde.

“Ik haalde de vrouw op en ging meteen naar het park. De vrouw die ons kind had geslagen was erg agressief. Ze stormde meteen op mijn vrouw af en sloeg haar in elkaar. Ik vermeed het om deze vrouw te slaan, vooral omdat ik een wedstrijdsporter ben. Ik moest haar echter duwen omdat ze mijn vrouw niet wilde laten gaan,” legde Bădoi uit.

Daarna ging Claudiu Bădoi met het kleine meisje naar het “Grigore Alexandrescu” kinderziekenhuis voor spoedeisende hulp, waar ze medische zorg kreeg. Met zijn drieën gingen ze naar Sectie 21, waar Georgiana Bădoi een klacht indiende, en de volgende dag gingen ze naar het Nationaal Instituut voor Gerechtelijke Geneeskunde voor een deskundig onderzoek.

“Als vader is het moeilijk te verdragen”

Justitiële bronnen vertelden Gânduldat de vermeende aanvaller lid is van een obscure clan die in het gebied bekend staat als Fifi.

De vrouw zou een oude bekende van de rechercheurs zijn, omdat er andere klachten op haar naam zijn ingediend, ook door ouders die hebben geklaagd dat ze hun kinderen om verschillende redenen sloeg.

Bovendien verklaarde Claudiu Bădoi dat verschillende leden van de Fifi-clan hem na het incident beledigden en bedreigden via sociale mediaplatforms.

“Naast bedreigingen noemden ze me een moordenaar, zeiden ze dat ik een gevaar was voor de kinderen die ik train in mijn kickboksschool en beledigden ze mijn kind op een onuitsprekelijke manier.

Hoewel de situatie voor een vader moeilijk te dragen is, heb ik besloten dat ik niet het recht heb om het recht in eigen hand te nemen, dus ik verwacht dat de politie en de aanklagers hun werk doen en dat degenen die kwaad hebben gedaan de gevolgen dragen die door de wet worden opgelegd, vooral omdat de artsen in het kinderziekenhuis mijn dochter naar een psycholoog hebben doorverwezen, omdat ze ook een psychologisch trauma heeft opgelopen na het incident in het park,” zei Claudiu Bădoi.


ALSO READ:

EXCLUSIEVE VIDEO | De HALUCINANT reden waarom de moordenaar van Timisoara de twee oude mannen vermoordde. “Ik werd bang…”

Had de psychologische test van de studentenmoordenaar kunnen voorspellen dat hij zou gaan moorden? Psycholoog: ‘Je was mentaal fit op het moment van onderzoek’.

Melisa slaagde erin 112 te bellen tijdens de bloedige aanval in de Botanische Tuin in Craiova. Wat ze de operator vertelde

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *