CTP hekelt Sorana Cîrstea na haar virale bericht! “Echt waar? De trut die uit de mond van onze schattige tennisspeelster kwam…”

CTP hekelt Sorana Cîrstea na haar virale bericht! “Echt waar? De trut die uit de mond van onze schattige tennisspeelster kwam…”

Cristian Tudor Popescu heeft Sorana Cîrstea nog niet vergeven na haar bericht. “Maak mannen weer mannelijk, maak vrouwen weer vrouwelijk, maak kinderen weer onschuldig”, postte de sportvrouw op sociale media.

Sorana is beschuldigd van LGBTQI+ gemeenschap voor haar Instagram post.

Cîrstea staat in de derde ronde op Wimbledon nadat ze Jelena Ostapenko met 4-6, 7-6(5), 6-4 heeft verslagen.

CTP beschimpt Sorana Cîrstea na viraal bericht sportvrouw

Sorana Cîrstea staat in de derde ronde van Wimbledon 2023 tegenover Beatriz Hadada Maia.

“Miss Make

Nadat ze uit de badkamer is gesprongen, doet Sorana Cîrstea ook nog een domme oefening. Ze zegt op de persconferentie na haar opmerkelijke overwinning op Tatiana Maria dat “het een positieve boodschap was, over de elegantie van dit toernooi, over glimlachen als ik zie hoe mooi de mensen op de tribunes zijn, hoe mooi de toeschouwers hier zijn en hoeveel klasse er in dit toernooi zit. Dus het idee achter deze post was positief.”

Echt? De trut die uit de mond van onze leuke tennisspeelster kwam, legde zo haar ei op het net: “Maak mannen weer mannelijk. Maak vrouwen weer vrouwelijk. Maak kinderen weer onschuldig”. Wat ontbreekt is “Make America great again”, toch? En waar is de positieve boodschap? Mannen weer mannelijk maken betekent logischerwijs dat ze NIET meer mannelijk zijn. Vrouwen weer vrouwelijk maken betekent logischerwijs dat ze NIET meer vrouwelijk zijn. Kinderen weer onschuldig maken betekent logischerwijs dat ze NIET meer onschuldig zijn.

Wat hebben deze typische conservatieve rechtse anti-LGBTQ+ zinnen te maken met de schoonheid van de toeschouwers en de klasse op de tribunes van de All England Club? Hoe weet Sorana Cîrstea dat er niet genoeg LGBTQ+ vertegenwoordigers tussen zitten – zijn ze op de een of andere manier lelijk en gedegradeerd, als kenmerken?

En hoe maken we mannen, vrouwen en kinderen volgens Miss Make’s wil – stoppen we ze in psychiatrische ziekenhuizen, in “heropvoedings”-centra, opereren we ze aan hun hersenen, laten we ze uitdrijven door priesters? Moet dit alles worden toegepast op Daria Kasatkina, die Sorana zou kunnen ontmoeten, en op alle spelers in het circuit die hebben verklaard dat hun seksuele geaardheid afwijkt van de heteroseksualiteit die door Ion Țiriac jr. wordt verkondigd?

Kunnen we niet met hen leven en hen met rust laten, zoals God hen met rust liet? Want volgens paus Franciscus zijn ook zij Zijn kinderen…

Een andere vraag die ik aan onze getalenteerde speelster zou willen stellen: waarom maakt ze zich zo druk om zoiets te schrijven midden in Wimbledon, terwijl ze zich volledig op tennis moet concentreren?” plaatste CTP op zijn Facebook-account.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *