Sorana Cîrstea, NIMITE op Wimbledon! Ze nam slechts vier games en verlaat de competitie in de 3e ronde

Sorana Cîrstea, NIMITE op Wimbledon! Ze nam slechts vier games en verlaat de competitie in de 3e ronde

Sorana Cîrstea is zaterdagmiddag uitgeschakeld in de derde ronde van het enkelspeltoernooi van Wimbledon. Cîrstea werd met 6-2, 6-2 verslagen door Beatris Haddad Maia, als 13e geplaatst.

Na de uitschakeling van Jelena Ostapenko in de vorige ronde speelde de 32-jarige Roemeense erg slecht.

Haddad Maia kan het in de 16e ronde opnemen tegen Elena Rybakina als ze Katie Boulter verslaat.

Roemenië zit momenteel zonder een speelster in het enkelspel op Wimbledon.

Sorana Cîrstea, uit Wimbledon! Ze nam slechts vier games en verlaat de competitie in de derde ronde

Sorana Cîrstea had het voordeel van straight games aan haar kant. De Roemeense had eerder vier keer gewonnen en één keer verloren van de Braziliaanse. Het laatste duel tussen de twee vond plaats in Dubai 2023, in de eerste ronde, toen Sorana met 4-6, 7-6(7), 7-5 won.

Onze sportvrouw was een paar dagen geleden betrokken bij een groot schandaal nadat ze een controversiële post had geschreven op sociale media: “Maak mannen weer mannelijk, meisjes weer vrouwelijk en kinderen weer onschuldig”.

“Het was een boodschap die na mijn aankomst op Wimbledon kwam en het was een positieve boodschap. Gisteren zag ik de prinses van Wales, Kate, en ik was buitengewoon onder de indruk van haar elegantie, de elegantie van de dames hier, hoe mooi de mannen gekleed zijn, allemaal in pak, met stropdas, en hoeveel discipline de kinderen hebben, hoe onschuldig, en het kwam allemaal voort uit mijn bewondering voor dit toernooi en al het moois dat ik hier heb gezien dat dit toernooi vertegenwoordigt.

Het was een positieve boodschap die je tegenwoordig over het algemeen sowieso kunt interpreteren, maar het was een positieve boodschap, over de elegantie van dit toernooi, over glimlachen als ik zie hoe mooi de mensen op de tribunes zijn, hoe mooi de toeschouwers hier zijn, en hoeveel klasse er in dit toernooi zit.

Dit is waar de inspiratie vandaan kwam voor deze post. Dus het idee achter deze post was heel positief,” vertelde de Roemeen aan Eurosport.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *