FOTO / De meest spectaculaire beelden van het huwelijk van Catalina Ponor en Bogdan Jianu

FOTO / De meest spectaculaire beelden van het huwelijk van Catalina Ponor en Bogdan Jianu

Voormalig wedstrijdgymnaste Cătălina Ponor, 35, is religieus getrouwd met de 53-jarige Bogdan Jianu.

Cătălina Ponor is een van de meest succesvolle turnsters ter wereld. Tijdens haar carrière heeft ze talloze Europese, wereld- en Olympische medailles gewonnen. Ze nam deel aan drie Olympische Spelen: Athene 2004, Londen 2012 en Rio 2016. Cătălina Ponor heeft bijna 20 jaar in de sportschool doorgebracht.

Op persoonlijk vlak is Cătălina Ponor getrouwd met Bogdan Jianu, ex-man van zangeres Julia Chelaru. Cătălina Ponor en Bogdan Jianu trouwden op 18 juni 2022. Ze hebben een zoontje. Op 8 juli 2023 zijn Cătălina Ponor en Bogdan Jianu religieus getrouwd en hebben hun zoontje laten dopen.

De meest spectaculaire foto’s van het huwelijk van Cătălina Ponor en Bogdan Jianu. Het evenement werd bijgewoond door de beste gymnasten van Roemenië

De bruiloft van Catalina Ponor en Bogdan Jianu was een sprookje. Het evenement vond plaats op het landgoed Manasia in het district Ialomița. De gasten, ongeveer 200, waren een en al oor, onder hen grote Roemeense turnkampioenen: Sandra Izbașa, Andreea Răducan, Daniela Silivaș, Diana Bulimar, Monica Roșu en anderen. De bruiloft werd ook bijgewoond door de bekende coaches Mariana Bitang en Octavian Bellu, en door turnkampioen Marian Drăgulescu.


De bruid en bruidegom kozen voor een traditioneel menu op hun bruiloft, dus de gasten werden getrakteerd op sarmale , zeebaars, varkensgebraad en een heerlijke citroensorbet. De taart was klassiek en eenvoudig, met drie lagen en de initialen van het bruidspaar – C en B – op de taart.


Cătălina Ponor zag er prachtig uit in een trouwjurk in prinsessenstijl. Turnster Cătălina Ponor verscheen bij de kerk in een koets zoals in prinsessen- en prinsenfilms. Tegen de ochtend dumpte de voormalige turnster haar trouwjurk en hakken en koos voor een korte, witte, vloeiende zomerjurk en een paar sneakers, meldt click.ro.

De drievoudig Olympisch turnkampioene en regisseur Bogdan Jianu lieten zaterdag hun zoon dopen in dezelfde kerk waar ze trouwden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *