De sloop van het oude “Gheorghe Hagi” stadion is begonnen! Wat de burgemeester van Constanta aankondigt

De sloop van het oude “Gheorghe Hagi” stadion is begonnen! Wat de burgemeester van Constanta aankondigt

Het stadhuis van Constanta organiseerde maandagavond een evenement dat praktisch het begin betekende van de sloopwerkzaamheden in het “Gheorghe Hagi” stadion.

De arena aan zee is al een kwart eeuw niet meer gerenoveerd, en autoriteiten zeggen dat er een moderne arena voor in de plaats zal worden gebouwd.die zal voldoen aan de normen UEFA en de Internationale Voetbalfederatie.

Sloop van het oude “Gheorghe Hagi” stadion is begonnen! Wat de burgemeester van Constanta aankondigt

“De gebeurtenis van vandaag gaat niet over het slopen van het oude stadion, maar over samenkomen om samen iets op te bouwen dat lang meegaat, dat toekomstige generaties zal plezieren en dienen”, zei de burgemeester van Constanta, Vergil Chițac, in zijn toespraak.

Hij kondigde aan dat er een ultramoderne arena zal worden gebouwd in plaats van dit stadion.

“Door middel van een project van de Roemeense regering, in samenwerking met het stadhuis van Constanta en de Farul club, beginnen we met de bouw van een ultramodern stadion en een sportfaciliteit als geen ander in Roemenië. Een project dat van de eerste tot de laatste man is opgepakt is de basis van de huidige Roemeense kampioen, Farul Constanta, dat is gebouwd op het fundament dat met hard werk, vaardigheid en passie is gebouwd door Gică Hagi en op het historische en emotionele skelet van het merk dat het meest geliefd is bij ons allemaal – Farul.

Nu is het tijd om weer samen te werken en de handen ineen te slaan rond dit enorme infrastructuurproject dat de regering op zich heeft genomen, via de Nationale Investeringsmaatschappij. Ik roep alle centrale, regionale en lokale instellingen op om zich te verenigen rond een gezamenlijke inspanning, in het belang van de mensen van Constanta vandaag en morgen.

Het is onze plicht om snel, vakkundig en nuttig te werk te gaan, om efficiënt, zorgvuldig en goed te zijn in wat we doen, om zo het optimale kader te scheppen voor een vlekkeloos verloop van de werkzaamheden”, zei de burgemeester van Constanta.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *