FCSB – Dinamo wordt gespeeld in Ghencea! Wat Gigi Becali zegt over de beslissing van zijn team om in het stadion van Stele te spelen

FCSB – Dinamo wordt gespeeld in Ghencea! Wat Gigi Becali zegt over de beslissing van zijn team om in het stadion van Stele te spelen

FCSB zal hun eerste thuiswedstrijd van het nieuwe Superleague seizoen tegen Dinamo spelen in het Steaua stadion, waar CSA is gevestigd.

“FCSB heeft een verzoek ingediend om de wedstrijd tegen Dinamo in de tweede ronde in het Steaua stadion te spelen, er is een rapport opgesteld en goedgekeurd door de minister van Nationale Defensie, Angel Tîlvăr, volgens de wet, omdat het een staatsstadion is, gebouwd met publieke middelen, van openbaar nut. Er is een onderhandelingscommissie die de prijs van de stadionhuur zal bepalen, afhankelijk van verschillende aspecten”, zeggen Agerpres-bronnen.

FCSB – Dinamo, in de tweede ronde van de Superleague, wordt gespeeld op 22 juli om 21:30 uur. Het is ook de eerste wedstrijd van FCSB in het Steaua stadion.

FCSB – Dinamo wordt gespeeld in Ghencea! Wat Gigi Becali zegt over de beslissing van zijn ploeg om in het CSA Steaua stadion te spelen

CSA Steaua wil niet dat FCSB in Ghencea speelt. De wedstrijd FCSB – Dinamo staat gepland voor 22 juli, in de tweede ronde van de Superleague.

Angel Tîlvăr, de minister van Nationale Defensie, zou het document hebben ondertekend waarin FCSB vraagt om het Steaua Stadion te mogen huren, meldt Digi24.

“We zullen niet alleen in Ghencea spelen! Afhankelijk van de wedstrijden, de tegenstander, de vraag naar kaartjes, zullen we beslissen. We spelen in Ghencea, in de Nationale Arena of op de Triomfboog,” vertelde Gigi Becali aan ProSport.

Ciolacu moet gefeliciteerd worden, want hij had mannelijkheid en zette zijn voet neer. Hij verdient felicitaties! Ik had verwacht dat het opgelost zou worden, want wat er gebeurde was een anomalie… “Het publiek van Stele is er in Drumul Taberei, in Militari, en het Ghencea stadion zal elke wedstrijd vollopen – Gigi Becali, FCSB’s financier

Waar FCSB om vroeg:

“Ter attentie van commandant kolonel Razvan Stefan Bichir

Geachte commandant,

Naar aanleiding van de besprekingen die uw clubvertegenwoordigers hebben gevoerd, en naar aanleiding van de loting voor de fasen van het kampioenschap van de Nationale Superliga, verzoeken wij u ons zo spoedig mogelijk het ontwerpcontract te sturen betreffende de beschikbaarstelling van het Steaua Stadion binnen het Ghencea Sportcomplex, voor de wedstrijd FCSB – Dinamo 1948 op 23.07.2023, en dat wij u het programma voor augustus sturen zoals in onderling overleg is overeengekomen.

In de hoop dat aan ons verzoek zal worden voldaan, Hoogachtend”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *