CFR Cluj heeft Emmanuel Yeboah getransfereerd naar Brondby! De Ardeleni hebben een enorm bedrag gewonnen

CFR Cluj heeft Emmanuel Yeboah getransfereerd naar Brondby! De Ardeleni hebben een enorm bedrag gewonnen

CFR Cluj heeft de 20-jarige spits Emmanuel Yeboah verkocht aan het Deense Brondby. De transfer werd gemaakt voor ongeveer drie miljoen euro.

Yeboah, een 20-jarige rechterspits uit Ghana, is al officieel gepresenteerd aan Brondby IF.

“Dank je wel, Emmanuel Yeboah! De clubs CFR 1907 Cluj en Brøndby IF hebben een akkoord bereikt over de permanente transfer van aanvaller Emmanuel Yeboah. Yeboah, die begin vorig jaar bij onze club kwam, bewees al snel zijn aanvallende kwaliteiten door voor de CFR Academy en het tweede team te spelen. In slechts een paar maanden tijd, in juli 2022, maakte de aanvaller de stap naar het grote team. Hij heeft zich gestaag ontwikkeld en is al snel een belangrijke speler geworden voor CFR Cluj. In het wit-rode shirt tikte Yeboah 53 wedstrijden aan en scoorde hij vijf doelpunten. We bedanken hem voor al zijn harde werk voor ons team en wensen hem veel succes met zijn nieuwe team!” leest de Facebookpagina van CFR Cluj.

CFR Cluj heeft Emmanuel Yeboah getransfereerd naar Brondby! De Ardeleni hebben een enorm bedrag gewonnen

Emmanuel Yeboah werd door verschillende clubs gezocht. Hij was als transfer naar Slavia Praag in de Tsjechische eerste divisie, maar na een medisch bezoek lieten de Tsjechen weten dat de speler niet fit was. “Ik wil niet in zulke discussies treden. Yeboah was er, hij kwam terug. Hij heeft geen training of wedstrijd gemist. Hij is nog nooit geblesseerd geweest, hij is de enige speler in ons team die al zes maanden niet geblesseerd is geweest. De rest zijn gewoon roddels, een hoop praatjes. Hij was in training, die we net hebben afgerond,” zei Dan Petrescu, toenmalig coach van CFR Cluj.

  • 900.000 euro is de prijs van Emmanuel Yeboah, volgens Transfermarkt

Ik hou van hun (n.r. Asamoah Gyan en Robert Lewandowski) stijl en ik wilde altijd scoren. Daarom modelleer ik mijn spel naar hen omdat zij veel scoorden. Ik wil de beste spits in de geschiedenis van het voetbal worden. Toen ik hoorde dat ik bij CFR Cluj zou tekenen, kon ik niet slapen. Het was niet makkelijk voor me omdat ik naar Europa wilde reizen en voor een grote club wilde spelen, maar de droom stopt hier niet, ik wil net zo worden als Victor Osimhen – Emmanuel Yeboah, voor ghanasoccernet.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *