FCSB leidt het Superliga klassement AUTORITATIEF! “In het kampioenschap gaat het goed, in Europa was het iets anders”

FCSB leidt het Superliga klassement AUTORITATIEF! “In het kampioenschap gaat het goed, in Europa was het iets anders”

FCSB versloeg Poli Iasi zondagavond thuis met 2-1 in een wedstrijd van de zesde ronde van de Superliga.

De rood-blauwen zijn de leiders van de Superliga. Het is de vijfde opeenvolgende overwinning voor Boekarest in het kampioenschap, waar ze ook een gelijkspel boekten.

FCSB komt na uitschakeling in de 3e voorronde van de Conference Leaguemaar de ploeg van Elias Charalambous doet het goed in de Super League.

FCSB leidt het Superliga klassement! “In het kampioenschap gaat het goed, in Europa was het anders”

“Ze probeerden ons te verrassen op de tegenaanval, maar we hadden kansen, we scoorden twee doelpunten. Op psychologisch vlak was het moeilijk omdat we kwalificatie misliepen, maar het is goed dat we mobiliseerden en erin slaagden om te winnen.

We zijn een goed, homogeen team, een team dat elke wedstrijd wil winnen en dat doen we ook. In het kampioenschap, in Europa was het anders,” zei Florinel Coman.

Wat zei Leo Grozavu, coach van Poli Iasi?

“We moeten realistisch zijn. We ontmoetten een team met kwaliteit, we moesten ook agressiever zijn, sneller naar voren stappen, hen niet laten spelen. We lieten hen spelen en zij creëerden problemen voor ons.

Hun kracht lag ook niet op het einde, ze hebben er nog wel een paar tegen gekregen, maar aan de nederlaag kan niet getwijfeld worden. FCSB verdiende de overwinning. We zijn heet, ik wil niet te veel zeggen, maar we zitten in de problemen. Het Roemeense voetbal zit in een eindeloze dip.

We hebben spelers die niet willen begrijpen dat ze nederiger moeten zijn. We houden onszelf voor de gek en buitenlanders leren Roemeense gewoonten aan.

Als je op het veld komt en op het veld blijft… wat heeft het voor zin. Je moet je bewijzen als je 15 minuten speelt. Ik verwacht meer van hem, welk vertrouwen moet ik hebben in een speler die immobiel is als hij opkomt. Heb ik hem gehouden? Heeft Dawa of Chricheș hem gemerkt? Ik laat hem spelen, maar als de tegenstander hem laat spelen,” zei Leo Grozavu.

  • Sebastian Colțescu heeft de leiding over de wedstrijd Universitatea Cluj – CFR Cluj, die maandag om 21.30 uur plaatsvindt in de 6e ronde van de Superliga. Ook vandaag zal de wedstrijd Sepsi OSK – FC Hermannstadt, die om 18.30 uur op het programma staat, worden geleid door George Vidican.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *