De echte dochter van voormalig scheidsrechter Dan Lăzărescu verbreekt het stilzwijgen na de video’s van het meisje dat verschijnt met de gedrogeerde bestuurder Vlad Pascu: “Het doet ons pijn”

De echte dochter van voormalig scheidsrechter Dan Lăzărescu verbreekt het stilzwijgen na de video’s van het meisje dat verschijnt met de gedrogeerde bestuurder Vlad Pascu: “Het doet ons pijn”

De dochter van Dan Lăzărescu spreekt zich uit tegen het gedrag van Rebeca, de jonge vrouw die naast Vlad Pascu verschijnt in video’s op sociale media waarin de twee over drugs praten. Andreea Maria zegt dat Rebeca de dochter is van de laatste vrouw van haar vader en niet wil dat zijn naam wordt geassocieerd met “drugs en andere ellende”. Bovendien delen de dochter van Dan Lăzărescu en Rebeca heel toevallig dezelfde achternaam.

De naam van voormalig scheidsrechter Dan Lăzărescu is in verband gebracht met Rebeca Lăzărescu, de jonge vrouw die in video’s op sociale media verschijnt met de gedrogeerde bestuurder Vlad Pascu, die gearresteerd is voor het doden van twee jongeren met zijn auto in het resort 2 Mai.

In de video’s praten Rebeca en Vlad Pascu openlijk over verboden middelen, lachen ze chaotisch en gedragen ze zich ongewoon.

Andreea Maria, de enige dochter van Dan Lăzărescu, sprak met Cancan over de jonge vrouw die haar zus zou zijn. Ze zei dat het meisje in de video’s niet de dochter van Dan Lăzărescu is.

“Dat meisje is niet de dochter van mijn vader, ik ben zijn enige kind. Rebeca is de dochter van mijn vaders laatste vrouw. De naam is puur toeval, de natuurlijke vader van dit meisje heet ook Lăzărescu. In de laatste twee weken van mijn vaders leven vroeg Simona, zijn vrouw, hem om Rebeca te baren, maar hij weigerde categorisch en ze vroegen de scheiding aan. Ze moesten de scheiding alleen doen omdat mijn vader was overleden.

Het kan me niet schelen wat er naar buiten komt over deze mensen, maar ik wil niet dat mijn vaders naam wordt geassocieerd met drugs en andere ellende. Dan Lăzărescu’s enige kind ben ik, Andreea Maria, ik wil dat dit bekend wordt. Ik en mijn familie zijn erg getroffen door deze associatie,” zei Andreea Maria.

Schokkende schietpartijen

Dan Lăzărescu, voormalig internationaal scheidsrechter, overleed drie jaar geleden, slechts 49 jaar oud, waarschijnlijk aan een hartaanval. In de laatste jaren van zijn leven was hij scheidsrechterspecialist bij Telekom Sport.

De moeder van Rebekka, Simona Lăzărescu, is een senior adviseur op het stadhuis van Sector 1 en is volgens bronnen op de hoogte van de problemen van haar dochter.

In een video gepost op sociale media, waarin hij samen met Rebeca verschijnt, schept Vlad Pascu, de 2 mei moordenaar, op over het geld dat hij heeft en ze praten allebei over :

“Ik wil bewijzen dat er op dit moment meer geldbedrijven op mijn naam staan dan jij zult hebben als je je hele leven van de honger leeft op paté. En dat verdien ik alleen maar in een maand,” zei Vlad Pascu in de video.

Het meisje dat samen met Vlad Pascu in de video verschijnt, praat ook over de drugs die ze gebruiken om high te worden en vertelt zelfs aan een vriendin dat ze de verboden stof heeft waar ze naar op zoek was.

“We zijn geen drugsverslaafden, we zijn oxyverslaafden,” zegt ze, terwijl Vlad Pascu verschillende pijnstillers uit de opioïde groep laat zien, die verslavend zijn als ze in grote hoeveelheden worden gebruikt en alleen op recept verkrijgbaar zijn.

Vlad Pascu, de 19-jarige uit een zeer rijke familie, doodde onlangs twee jonge mannen en bracht vier anderen in het ziekenhuis. Hij reed met zijn auto in op een groep jongeren en testte positief op drie soorten drugs.


ALSO READ:

EXCLUSIEF | SHOCK-BEELDEN. Vlad Pascu, giftige entourage met de dochter van een overleden voetbalscheidsrechter, beroemd in Roemenië

VIDEO | Vlad Pascu pochte, voordat hij twee jonge mannen vermoordde, over drugs en rijkdom: “Ik heb meer geld dan jij hebt als je je hele leven honger lijdt met paté”.

EXCLUSIEF| Vlad Pascu’s vader wist dat hij drugs gebruikte en “psychotische episodes” had. Wat hij vertelde aan agenten die naar hun huis werden geroepen voor een nep-inbraak

EXCLUSIEF: De ouders van Vlad Pascu wisten dat hij drugs gebruikte sinds zijn 13e en dat hij twee zaken had met de DIICOT, maar ze weigerden de hulp van ANA. “Ze negeerden het totaal”

EXCLUSIEF | Vlad Pascu’s sterauto verborgen onder een dekzeil na het ongeluk waarbij twee jonge mannen om het leven kwamen – FOTO GALLERY

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *