Florinel Coman en Gigi Becali ACCUSE scheidsrechterscomplotten bij UTA-FCSB! “Hij vertelde me dat hij de penalty niet gaf, maar er werd tegen hem geschreeuwd!”

Aanvaller Florinel Coman, FCSB’s meest in vorm zijnde voetballer, zei na de 1-2 nederlaag van FCSB in Arad op maandagavond dat de wedstrijd werd beslist door de scheidsrechter.

UTA Arad, gecoacht door Mircea Rednic, versloeg maandagavond op eigen veld vice-kampioen FCSB, tegen wie ze de eerste nederlaag van het seizoen toebrachten, met 2-1.

Fabry scoorde vanaf de strafschopstip (18e minuut) en Cooper (60e minuut). Coman scoorde voor de bezoekers (4e minuut). FCSB speelde in numerieke inferioriteit na de ontslagen van Pantea (45 min.) en Coman (83 min.).

Florinel Coman en Gigi Becali ACCUSE scheidsrechterscomplotten bij UTA-FCSB! “Hij vertelde me dat hij de penalty niet gaf, maar dat er tegen hem geschreeuwd werd!”

“We begonnen heel goed en scoorden snel. We kregen kansen. Daarna was er die penalty, ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik sprak met de heer Gaman en hij vertelde me dat hij de penalty niet gaf, maar hij schreeuwde in zijn helm: penalty, penalty, penalty.

Hij was al een keer eerder geschorst. Het was een moeilijke wedstrijd, op een moeilijk veld, met een moeilijk team. De hele tijd hier kreeg hij rode kaarten. Er waren veel zenuwen

Het spijt me, dat was onsportief. Ik zat fout. Maar die ene keer daarvoor kreeg ik ellebogen en klappen en als ik niet terugsloeg, gaf hij hem nooit een gele kaart. We hoeven hier geen tragedie van te maken, we gaan vooruit,” zei Florinel Coman.

Gigi Becali had ook kritiek op het scheidsrechterschap van George Găman.

“Het is geen nederlaag. En toen we vorig jaar het kampioenschap verloren, zei ik dat we het hadden genomen. Ik beschouw het niet als een nederlaag. Ik beschouw het niet als diefstal, want misschien roepen ze me na… Ik beschouw het als dat ze het zo wilden, Găman en Kovacs. Kovacs wat? Als hij Slob heet, weet je het wel.

Coman moet een boete krijgen. Maar dit is weer Kovacs, arme Gaman, die geen scheidsrechter is. Als je ziet dat hij hem alles geeft, fluit dan en geef hem geel,” zei Gigi Becali op Digi Sport.

Foto bron: Facebook / UT Arad