Gabriela Ruse, de enige Roemeense vrouw die nog meedoet aan de Australian Open! Monica Niculescu verloor in het dubbelspel ronde van 16

Gabriela Ruse, de enige Roemeense vrouw die nog meedoet aan de Australian Open! Monica Niculescu verloor in het dubbelspel ronde van 16

Het Roemeens-Oekraïense duo Gabriela Ruse / Marta Kostiuk heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van het vrouwendubbelspel op de Australian Open, de eerste Grand Slam van het jaar, na maandag in Melbourne het Tsjechische koppel Miriam Kolodziejova/Marketa Vondrousova met 6-3, 6-4 te hebben verslagen.

Ruse en Kostiuk boekten de overwinning na een uur en 21 minuten.

“Zoveel plezier in het dubbelspel. Ik wil een Grand Slam winnen!” zei Gabriela Ruse tegen ProSportonmiddellijk na de kwalificatie voor de kwartfinale van het dubbelspel op de Australian Open.

Gabriela Ruse, de enige Roemeense vrouw in de Australian Open! Monica Niculescu verloor bij de laatste 16 van het dubbelspel

Ruse en Kostiuk zorgden voor een cheque van 116.500 dollar. en 430 WTA-dubbelpunten, en speelt in de volgende ronde tegen de winnaars van de wedstrijden Monica Niculescu (Roemenië)/Viktorija Golubic (Zwitserland) en Storm Hunter (Australië)/Elise Mertens (België/N.4), eveneens op maandag.

“Op een gegeven moment werd Marta een beetje verlegen door een paar dronkaards…, luidruchtige mensen rond het veld.

Het is niet gemakkelijk om een dubbele overtreding te maken of een volley van dichtbij te missen en sommigen te laten janken van voldoening en te maken zoals alle monsters. Ik heb Martha uitgelegd dat die alcoholisten het expres doen en dat we moeten negeren wat er buiten het veld gebeurt…

Het had geen zin om onze voortgang te bemoeilijken vanwege enkele mensen die in de arena kwamen omdat het de zogenaamde happy Grand Slam is,” onthult Gabriela het moment van een moment aan het einde van een openingsset waarin ze een breakpoint op 5-3 moest annuleren.

Wat heeft Monica Niculescu gedaan?

In plaats daarvan werd het koppel Monica Niculescu / Viktorija Golubic (Roemenië / Zwitserland) maandag bij de Australian Open verslagen in de ronde van 16 van het vrouwendubbel.

Viktorija Golubic en Monica Niculescu werden met 6-2, 6-2 verslagen door het als 4e geplaatste koppel Storm Hunter / Elise Mertens (Australië/België).

De wedstrijd duurde een uur en 63 minuten. In de kwartfinales treffen Hunder en Mertens het team van Gabriela Ruse en Marta Kostiuk (Oekraïne).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *