CSM Boekarest struikelde thuis! Adi Vasile verontschuldigt zich: “Het is een karma van het seizoen” | VIDEO

CSM Boekarest struikelde thuis! Adi Vasile verontschuldigt zich: “Het is een karma van het seizoen” | VIDEO

Kampioen CSM Boekarest heeft zaterdag in de Polivalentă-hal in de hoofdstad verrassend gelijkgespeeld met de Hongaarse ploeg DVSC Schaeffler, 29-29 (17-14), in Groep A van de Champions League vrouwenhandbal.

Boekarest had een voorsprong van vijf doelpunten aan het begin van de tweede helft, 20-15, maar er volgde een zwakkere periode, waar van 23-21 de score 23-24 werd. CSMB leidde met 28-26, maar uiteindelijk werd de stand gelijk, 29-29, waarbij beide ploegen in de laatste minuten dicht bij een overwinning kwamen.

CSM Boekarest struikelt thuis! Adi Vasile komt met excuses: “Het is een karma van het seizoen”.

“We zijn onze eerste critici. Het ging er alleen om te winnen, we hadden kansen, we hadden op veel momenten de controle, maar het glipte door onze vingers, vooral toen we een voorsprong van 5 doelpunten hadden. Uiteindelijk gingen we zelf op jacht naar de gelijkmaker. We hadden de wedstrijd kunnen beslissen toen we +5 stonden.

Het is een heel ingewikkeld karma van het seizoen waar we ons bewust van moeten zijn en er is geen andere manier om het om te draaien dan door hard te werken.

Natuurlijk moeten de geblesseerde spelers terugkomen, we hebben veel belangrijke spelers die op de tribune zitten, ze kunnen niet spelen”, zei Adi Vasile na de wedstrijd.

De hoofdscorers van de wedstrijd waren Neagu 9 doelpunten, Arntzen 5, Ostergaard 5, voor CSM, respectievelijk Vamos 7, Topfner 5, Kacsor 5, voor DVSC.

Na zeven speelrondes blijven de Roemeense kampioenen op de 4e plaats staan met 7 punten, en spelen ze in de volgende ronde uit tegen DVSC, ook op 18 november.

  • Rapid Boekarest hoopt vandaag om 15.00 uur de 7e ronde van de Champions League af te trappen tegen de houders Vipers Kristianstad. Er zullen meer dan 4.000 toeschouwers op de tribunes van de Polivalentehal zitten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *