Gică Hagi, geschorst door de tuchtcommissie na het conflict met scheidsrechter Horațiu Feșnic! Welke straf kreeg hij

Gică Hagi, geschorst door de tuchtcommissie na het conflict met scheidsrechter Horațiu Feșnic! Welke straf kreeg hij

De tuchtcommissie van de FRF heeft besloten om Gică Hagi, de coach van Farul, voor twee fases te schorsen, zo meldt de officiële website van de Liga Beroepsvoetbal.

De “Koning” kreeg een rode kaart van scheidsrechter Horațiu Feșnic aan het einde van de wedstrijd tussen Farul Constanța en Hermannstadt, 1-1, in de 16e ronde van de Superliga.

“Het is een overtreding! Het is een overtreding en je hebt hem niet gegeven! Waarom hebben jullie VAR?! Jij grote gladjanus Cluj!” zei Gică Hagi tegen Horațiu Feșnic, in de tunnel naar de kleedkamers.

Gică Hagi, geschorst door de tuchtcommissie na het conflict met scheidsrechter Horațiu Feșnic

“FCV Farul Constanta vs. AFC Hermannstadt – Eliminatie Gheorghe Hagi (FCV Farul Constanta) – Op grond van art. 53.1 van het RD wordt coach Gheorghe Hagi bestraft met een schorsing voor twee wedstrijden en een sportieve straf van 320 lei” aldus de tuchtcommissie van de FRF.

De tuchtcommissie heeft ook besloten om de club Oțelul Galati te bestraffen met een sportstraf van 5.000 lei als gevolg van de incidenten die plaatsvonden tijdens de wedstrijd tegen Poli Iasi, 1-1, in de 15e ronde van de Super League.

Valentin Cretu van FCSB, die met 2-1 van het veld werd gestuurd in de wedstrijd tegen FC U Craiova in de 16e ronde van de Superleague, is voor twee wedstrijden geschorst en krijgt een boete van 3.000 lei.

Volledig persbericht van de tuchtcommissie:

“Paul Viorel Anton vs. AFC UTA Arad – Niet-uitvoering van CNSL-beslissing – Deadline 22.11.2023.

FC U 1948 Craiova vs. AFC UTA Arad – Incidenten – Deadline 22.11.2023.

CSM POLITEHNICA Iași vs. SC OȚELUL Galați – Incidenten – Op grond van artikel 82, lid 2 en lid 3, onder a) en c), met betrekking tot artikel 83, lid 2, onder b), van het KB, wordt de club Otelul Galați een sportieve sanctie van 5 000 lei opgelegd.

Universitatea Craiova vs. FC U 1948 Craiova – Incidenten – Deadline 22.11.2023.

Lima Santos Felix Mathaus vs. ACS Petrolul 52 – Niet-uitvoering van CNSL-besluit – Deadline 22.11.2023.

Vâlceanu Octavian Gabriel vs ACS Petrolul 52 – Niet-uitvoering van CNSL-Beschikking – Sluiting van de procedure.

FC FCSB vs. FCU 1948 Craiova – Eliminatie Crețu Valentin (FC FCSB) – Op grond van artikel 63, lid 1, onder a, met betrekking tot artikel 63, lid 2, punt 4, onder a, van het RD, wordt de speler bestraft met een schorsing voor twee wedstrijden en een sportieve sanctie van 3 000 lei.

AFC Botoșani vs. FC Voluntari – Eliminaties Nemec Adam (FC Voluntari), Pius Udeme Junior (FC Botoșani) – Op grond van art. 63.1.g, met betrekking tot art. 63.2.1 van het RD, worden de spelers elk voor één wedstrijd geschorst en krijgen ze een boete van 740 lei.

FCV Farul Constanța vs. AFC Hermannstadt – Eliminatie Gheorghe Hagi (FCV Farul Constanța) – Overeenkomstig art. 53.1 van het RD wordt coach Gheorghe Hagi voor twee wedstrijden geschorst en krijgt hij een boete van 320 lei.

AS FC Universitatea Cluj vs. ACS Petrolul 52 – Eliminatie Gheorghe Valentin (FC U Cluj) – Op grond van art. 63.1.b juncto art. 63.2.4.a van het RD wordt de speler voor twee wedstrijden geschorst en krijgt hij een boete van 3.000 lei.

Universitatea Craiova vs. SC Dinamo 1948 SA – Incidenten – Deadline 22.11.2023″.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *